​Τους λόγους που «κόπηκε» (προσωρινά) η σειρά «Μη με Σκας» εξήγησε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο ηθοποιός, είχε ερωτηθεί ξανά προ ημερών για την αιτία, αλλά είχε γίνει… «καπνός» αποφεύγοντας να απαντήσει.

Μερικές ημέρες μετά, καλεσμένος στο «Πρωινό», δεν την γλύτωσε, αν και προσπάθησε να αλλάξει κουβέντα. Όταν λοιπόν ο Γιώργος Λιάγκας επέμεινε στην ερώτηση του, ο Πέτρος Φιλιππίδης του είπε:

«Δεν πιστεύω ότι πήγαν όλα τέλεια. Υπήρχαν προβλήματα, τα οποία αυτή την στιγμή προσπαθούμε να διορθώσουμε. Το σίριαλ δεν κόβεται. Θα το ξαναδούμε. Η στάση του καναλιού για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, είναι μια πολύ σωστή και αξιοπρεπής στάση. Μέχρι να το κόψουνε…!»

021115110216_6613.jpg
Παράλληλα πρόσθεσε πως «όλοι είδαμε ότι υπάρχουν προβλήματα στη σειρά. Καταρχήν η εικόνα. Είδαμε μια εικόνα που δεν ήταν αυτή που περιμέναμε όλοι, και πιθανότατα και ο κόσμος. Το τεχνικό κομμάτι δηλαδή. Είναι λεπτό γιατί πίσω από αυτά είναι επαγγελματίες άνθρωποι που κάνουν την δουλειά τους. Εγώ μπορεί να ξέρω πολύ καλά τι φταίει. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τους ανθρώπους αυτούς, επειδή είναι επαγγελματίες και πολύ καλοί. Αν π.χ κάτι δεν έχει βαφτεί καλά, δεν ακυρώνει τον μπογιατζή που δεν το έβαψε καλά. Δεν ακυρώνω δηλαδή τους καμεραμέν και τους τεχνικούς μας. Δεν παύει να είναι καλός ο καμεραμάν».

Τέλος, δεν απέκλεισε να «κλώτσησε» και ο κόσμος που είδε ένα gay ζευγάρι ανδρών:

«Μπορεί και να κλώτσησε στο κοινό ότι υποδυόμαστε ένα gay ζευγάρι. Αλλά και η αναμονή που είχε το σίριαλ, που ήταν μια μεγάλη αναμονή, ίσως να μην ήταν στις προσδοκίες του κοινού».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Σκάνε» στον Alpha για τις χαμηλές πτήσεις της σειράς «Μη με σκας��