​«Βεντούζα» τα χείλη της σε εκείνα του καλού της: χωρίς να κρύβει τον έρωτά της διασκέδασε Ελληνίδα παρουσιάστρια σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, μετά τον χωρισμό από τον πολιτικό μηχανικό Γιάννη Χονδράκη, η Εύη Φραγκάκη είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Σαχάτ, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της ναυτιλίας.

Evi-1.jpg

Τα «καυτά» φιλιά μπροστά στην πίστα και τους φωτογράφους έδωσαν και πήραν, καθώς η παρουσιάστρια δεν κρύβει τα συναισθήματά της.

Evi-F.jpg

Μάλιστα, τον Σεπτέμβριο, η Εύη, είπε, στο περιοδικό «Εγώ Weekly»: «με τον Γιώργο είμαστε σχεδόν μισό χρόνο μαζί, γεγονός που με κάνει πιο ήρεμη πλέον. Δεν το γνωστοποίησα, ούτε το διατυμπάνισα από την πρώτη στιγμή, σαφώς, αλλά από τη στιγμή που κάποιοι φωτογράφοι βρέθηκαν σε ένα μέρος που έτυχε να είμαι και εγώ με τον Γιώργο και την υπόλοιπη παρέα μου, δεν είχα κανένα λόγο, ούτε διάθεση, να αρχίσω να παίζω παιχνίδια, όπως να κάθεται ο ένας στη μία άκρη του τραπεζιού και ο άλλος στην άλλη μην τυχόν και φανεί κάτι παραπάνω. Δεν κάνω κάτι παράνομο, ούτε διαφημίζω, όμως, τη σχέση μου».

Evi.jpg