​Το πρώτο της παιδί κρατά στην αγκαλιά της παίκτρια του «Fame Story 2», που γνωρίσαμε πριν από 11 χρόνια!

Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι η Ιωάννα Κουταλίδου, όπως σας έχουμε ενημερώσει, και, σήμερα, Δευτέρα, δημοσίευσε τις πρώτες του φωτογραφίες στα social media.

24192_1426228892748_5470784_n.jpg

«Όσα ξενύχτια και να ζούμε, όσα ποτά κι αν πιούμε, όσο κι αν διασκεδάσουμε, όσο κι αν ερωτευτούμε στη ζωή μας. όσα γούστα κι αν έχουμε βγάλει… όταν έρχεται αυτός ο έρωτας τους ξεπερνάει όλους, μας δίνει ζωή, ευτυχία και τα πιο γλυκά ξενύχτια! Το να γίνεσαι μητέρα είναι το πιο όμορφο δώρο του θεού και σε κάνει την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο! Δεν έχεις να ζηλέψεις πια τίποτα, ούτε όλα τα προηγούμενα, ούτε τα χρήματα που αναζητούσες μέχρι χθες σαν να είναι το παν… Καλημέρα όλη μέρα από μένα και τη μπουμπού μου σε όλους τους φίλους μας και σε όσους μας αγαπάνε», έγραψε, στη σελίδα της στο Facebook, η τραγουδίστρια.

Μάλιστα, η Ιωάννα συνόδευσε το τρυφερό μήνυμά της με φωτογραφίες στις οποίες κρατά στην αγκαλιά τη νεογέννητη κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον 38χρονο Νεκτάριο Λουκατάρη, με τον οποίο έχει παντρευτεί με πολιτικό γάμο.

koutalidou-fb (1).jpg