​Στην κριτική που δέχθηκε από πολλούς χρήστες του Facebook, που επέκριναν την εφαρμογή με την οποία «ντύνονται» στα χρώματα της γαλλικής σημαίας οι φωτογραφίες προφίλ, απάντησε ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η εφαρμογή έγινε διαθέσιμη μετά το μακελειό της Παρασκευής στο Παρίσι και εκατομμύρια χρήστες του Facebook ανά τον κόσμο την εγκατέστησαν, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον γαλλικό λαό. Ωστόσο, δεν έλειψαν και οι γκρίνιες, καθώς πολλοί επισήμαναν ότι δεν είδαν παρόμοιες κινή��εις αλληλεγγύης προς άλλους δοκιμαζόμενους λαός, όπως ο συριακός.

«Έχετε δίκιο πως υπάρχουν πως υπάρχουν πολλές άλλες σημαντικές συμπλοκές στον κόσμο. Μέχρι χθες, η πολιτική μας αφορούσε στην ενεργοποίηση της εφαρμογής αυτής μόνο για φυσικές καταστροφές. Μόλις τώρα την αλλάξαμε και σκοπεύουμε να την ενεργοποιούμε περισσότερο για ανθρωπιστικές καταστροφές από εδώ και στο εξής», σχολίασε ο Ζάκερμπεργκ, ο οποίος δέχθηκε «βροχή» επικριτικών σχολίων στο προφίλ του.

Σημειώνουμε πως ο «μπαμπάς» του Facebook είναι ένας από τους 4,4 εκατομμύρια χρήστες του Facebook που «έντυσαν» τρικολόρ την εικόνα προφίλ τους!

zuckerfrance.jpg