​Για το ρόλο της στη νέα σειρά του STAR «Τρελή οικογένεια» που έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 21:00, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Σόφη Ζαννίνου.

TΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (572x800).jpg«Η γιαγιά Αλέκα είναι μία γιαγιά ιδιαίτερη, σεξουαλικά απελευθερωμένη, δραστήρια, χαρούμενη, με μία μικρή… παράνοια. Είναι παιδί των λουλουδιών και ήταν “χιπαριό” στα νιάτα της. Της αρέσει να ασχολείται με τη γιόγκα, την ευεξία, τα ζώδια, τη μεταφυσική και καταφέρνει και τον άντρα της να δοκιμάσει καινούργια πράγματα» αποκάλυψε η ηθοποιός στο περιοδικό «ΤV Έθνος».

zaninou (201x246).jpg

Η τηλεοπτική «Αλέκα», αν και είναι 42 χρόνια παντρεμένη με τον Γιάννη παραμένει τρελά ερωτευμένη μαζί του: «Έχουν ενεργή ερωτική ζωή και δεν διστάζουν να μιλήσουν για σεξ μπροστά στα παιδιά και τα εγγόνια τους, ειδικά εκείνη, χωρίς να ντρέπεται καθόλου» εξομολογήθηκε.

Στη δημοφιλή σειρά η Σοφία έχει δύο κόρες( σ.σ: την Θωμαϊς Ανδρούτσου και την Κατερίνα Γερονικολού) οι οποίες και έχουν περισσότερο μυαλό από εκείνη: «Στα κορίτσια μου λέω πάντα να κάνουν ό, τι τους λέω και όχι ό, τι κάνω. Τώρα εδώ που τα λέμε καλύτερα να μην κάνουν ούτε ό, τι τους λέω».

zanninou.jpg

Όσο για το αν βρίσκει στ��ν Αλέκα κάποια στοιχεία του δικού της χαρακτήρα, η ηθοποιός ανέφερε: «Έχουμε πολλές ομοιότητες ως προς το κέφι, τη νεανικότητα και την παράνοια. Εκεί που υπάρχουν όμως πολλές διαφορές είναι στο θέμα της μητρότητας. Εγώ ήμουν μάνα της παλαιάς σχολής. Υπερπροστατευτική, ίσως και πιεστική και έχω ζητήσει συγγνώμη από την κόρη μου γι’ αυτό».

Η ίδια είναι πανευτυχής που μετά από χρόνια επέστρεψε ξανά στην τηλεόραση και συνεργάζεται με παλιούς και γνώριμους φίλους της: «Και με τον σκηνοθέτη μας Κώστα Κιμούλη και με ��ον Τάσο Κωστή έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν και είμαστε ωραία παρέα. Υπάρχει ωραίο κλίμα».