Ντυμένες στα μαύρα η Ελένη Μενεγάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου καλησπέρισαν διαφορετικά τους τηλεθεατές από ότι συνηθίζουν μετά το μακελειό στο Παρίσι και τις δραματικές εξελίξεις.

«Είχαμε υπολογίσει να ξεκινήσουμε πολύ διαφορετικά τη σημερινή εκπομπή αλλά με όλα αυτά που έγιναν μέσα στο Σαββατοκύριακο, ήταν αδύνατο αυτό…Παρακολουθήσαμε όλοι όλο αυτό που έγινε στο Παρίσι. Δεν θα μπορούσαμε να μην το αναφέρουμε και να μη το σχολιάσουμε. Παρότι προσπαθούμε σε αυτή την εκπομπή να δείχνουμε την άλλη πλευρά των πραγμάτων» ανέφερε η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχοντας στο πλευρό της Γιώργο Καπουτζίδη καθώς απουσίαζε από την εκπομπή ο Κώστας Μαρτάκης.

«Στέλνουμε την αγάπη μας και την αλληλεγγύη μας στον γαλλικό λαό. Είναι ένας λαός με τον οποίο είχαμε πάντα πολύ καλές σχέσεις. Νομίζω ότι ο κόσμος μας αλλάζει…» ανέφερε ο ηθοποιός-παρουσιαστής.

Από την πλευρά της η Ελένη Μενεγάκη αφού καλησπέρισε τους τηλεθεατές και τους είπε καλή εβδομάδα τόνισε: «Καλή σημαίνει όχι αναστατώσεις, ηρεμία, αγάπη και η γλυκιά καθημερινότητα» ανέφερε και στη συνέχεια απευθύνθηκε στον συνεργάτη της Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. «Με εσένα θέλω να ξεκινήσω γιατί εσύ έχεις στενές οικογενειακές σχέσεις με Παρίσι και με κόσμο που ζει εκεί και θέλω να μπούμε λίγο πιο μέσα στα πράγματα»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ