Για τις στιγμές αγωνίες που έζησε στη Γαλλία το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, μίλησε στην εκπομπή «Live U» η Ελληνίδα δημοσιογράφος, Λένα Γκόβαρη.

«Το σπίτι μου βρίσκεται πέντε λεπτά από το Bataclan και μάλιστα ο δρόμος που οι άνθρωποι έβγαιναν από την έξοδο κινδύνου είναι ακριβώς ο παράλληλος από το σπίτι μου, οπότε όταν συνέβη το γεγονός, ευτυχώς για την ψυχική μου υγεία δεν άκουσα τους πυροβολισμούς, αλλά μόνο τις σειρήνες» εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος.

Όπως αφηγήθηκε: «Έμεινα στο σπίτι και άρχισα να επικοινωνώ με όλους μου τους φίλους και τους γνωστούς εδώ στο Παρίσι για να δω αν είναι καλά. Λάμβανα διαρκώς μηνύματα από ανθρώπους στην Ελλάδα όπου ρωτούσαν αν είμαστε καλά. Απλά προσπαθούσαμε να δούμε αν όλοι όσοι βρισκόμασταν στο Παρίσι την συγκεκριμένη στιγμή ήμασταν στα σπίτια μας ή στην περίπτωση που ήμασταν έξω να μείνουμε σ’ ένα ασφαλές σημείο. Σίγουρα δεν σκέφτηκα καν να βγω έξω».

Η δημοσιογράφος περιέγραψε πως είναι η ζωή στο Παρίσι μετά τα αιματηρά γεγονότα: «Εγώ χθες βγήκα και πήρα το μετρό. Σίγουρα ο κόσμος ήταν πολύ λιγότερος σε σχέση με μία τυπική Κυριακή».