​Άλλος άνθρωπος είναι το τελευταίο διάστημα η Ναταλία Γερμανού, η οποία όπως έχει γράψει το star.gr, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του 50χρονου Κωστή Φραγκούλη.

Η παρουσιάστρια, μετά το τέλος του δεσμού της με τον Μάνο Ιωάννου, έχει κατασταλλάξει πλέον για το τι θέλει στη ζωή της και ατενίζει το μέλλον με τον νέο της σύντροφο, χωρίς να αποκλείει μέχρι και τον γάμο!

«Ποτέ μην λές ποτέ. Υπάρχει περίπτωση να παντρευτώ, αλλά ας το κρατήσουμε εκεί» είπε η παρουσιάστρια, η οποία έχει αποφασίσει να κρατήσει την ιδιωτική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αναλαμβάνοντας παράλληλα και την ευθύνη για τα λάθη που έκανε στο παρελθόν:

(Με τον νυν σύντροφο της)

211015100149_9671.jpg
«Αυτό που είναι κακό και δεν ευθύνεστε ούτε εσείς ούτε οι εκπομπές, είναι πως τα τελευταία χρόνια είχα κάνει απολύτως δημόσια την ιδιωτική μου ζωή, με αποτέλεσμα και εσείς να έχετε δικαίωμα να την σχολιάζετε. Αυτό είναι κάτι για το οποίο φέρω την απόλυτη ευθύνη εγώ. Έχω αλλάξει απολύτως γνώμη. Οι άνθρωποι πιστεύω ότι αλλάζουνε, και μεγαλώνοντας αλλάζουνε πάρα πολλές πεποιθήσεις για την ζωή τους, είτε αυτό έχει να κάνει με το πώς βλέπουν τα επαγγελματικά τους ή τις φιλίες τους. Άφησα τον εαυτό μου να εκτεθεί λίγο περισσότερο, απ΄ όσο κανονικά εγώ σαν άνθρωπος ήμουν διατε��ειμένη να εκτεθώ. Δεν έδινα σημασία και παρασυρόμουν από τον ενθουσιασμό του ανθρώπου που ήταν δίπλα μου, που έλεγε "τι ωραία, τι χαρά… να ένας φωτογράφος, γιούπι". Και ξέρεις άφηνα τον εαυτό μου να με παρασύρει αυτό το γιούπι».

Όταν μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε αν όλα τα παραπάνω ήταν αιχμή για τον Μάνο Ιωάννου, απάντησε:

«Δεν ήταν καμία αιχμή για κάποιον συγκεκριμένο. Είπα του εκάστοτε συντρόφου. Κανένας άνθρωπος δεν ευθύνεται ποτέ όταν είναι η επιλογή σου. Η ευθύνη είναι δική σου που επιλέγεις, και όχι αυτουνού που επιλέχθηκε. Αφήνοντας άθελα μου κάποια πράγματα να γίνονται πολύ δημόσια, έδινα τροφή για να είμαι λίγο παραπάνω κρεμασμένη στα περίπτερα, απ΄όσο θα ήθελα. Δεν πρόκειται να απαντήσω ποτέ ξανά σε παρόμοιες ερωτήσεις, γιατί είμαι τελείως αλλού σαν άνθρωπος. Είναι πέραν των δυνάμεων μου να μπω σε αυτή την διαδικασία».

(Με τον Μάνο Ιωάννου)

2498_NATALIA_GERMANOY_MANOS_IOANOY_21112014.jpg

Όπως εξήγησε, η «μεταμόρφωση» της αυτή, δεν ευθύνεται στο ότι κάποια στιγμή ξεχείλισε το ποτήρι:

«Συνέβη το αντίθετο. Το ποτήρι δεν ξεχείλισε, αλλά άδειασε. Δεν συνέβη κάτι που με στεναχώρησε, αλλά που με χαροποίησε, με ωρίμασε και με έκανε διαφορετική.Ποτέ δεν σε ωριμάζει ένας άνθρωπος αν εσύ δεν είσαι έτοιμος να ωριμάσεις».

Παράλληλα, δεν έκρυψε πως στα μελλοντικά της σχέδια είναι να εγκαταλείψει κάποια στιγμή την τηλεόραση, καθώς πλέον βλέπει την ζωή της με ένα μωρό και έναν σύντροφο στο πλευρό της:

«Πήγα πρόσφατα στον πατέρα Αντώνιο στην Κιβωτό του Κόσμου, και επειδή εκεί είδα διάφορα πλασματάκια, για πρώτη φορά σκέφτηκα ότι επειδή τα μωράκια είναι του θεού, δεν έχει σημασία αν έχουν σοκολατί χρώμα, αν είναι αφρικανάκια ή κινεζάκια... Το μωρό που θα υιοθετήσω δεν είναι απαραίτητα να είναι Ελληνάκι. Είμαι πρόθυμη να υϊοθετήσω παιδάκι από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Είναι χρονοβόρο αλλά εφικτό! Θα το κάνω! Είμαι αποφασισμένη γιατί τα χρόνια περνάνε. Θα κάνω τηλεόραση για λίγα χρόνια ακόμη, αλλά όχι για πολλά. Κάποια στιγμή φαντάζομαι την ζωή μου να την αφιερώσω σε δυο ανθρώπους, στον σύντροφο μου και σε ένα μωρό, να έχω ένα σπίτι που δεν με νοιάζει να είναι μεγάλο αρκεί να είναι κοντά στη θάλασσα, και να γράφω τα βιβλία μου. Αυτό! Θα μπορούσα να το κάνω και μόνη μου, αλλά νομίζω ότι είναι ωραίο για ένα μωράκι να μεγαλώσει έχοντας δυο ανθρώπους».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.