Ο κακός χαμός έγινε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» καθώς ξέσπασε άγριος καβγάς μεταξύ του δημοσιογράφου και του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιάννη Αδαμίδη.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο παρουσιαστής έδωσε τον λόγο σε έναν τηλεθεατή ο οποίος κατήγγειλε την ΔΕΗ ότι του έκοψε το ρεύμα για πέντε ημέρες την στιγμή που τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του είναι άνεργοι και έχουν να συντηρήσουν τρία παιδιά, ένα εκ των οποίων είναι μωρό.

Τότε ο κ. Αδαμίδης με περισσή αναλγησία ρώτησε τον πολίτη πόσα χρόνια έχει να πληρώσει τους λογαριασμούς του και αν έχει πληρώσει τον λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εσκεμμένα δεν πλήρωνε το ρεύμα, με αποτέλεσμα τα αίματα να ανάψουν για τα καλά.

Ο Γιώργος Παπαδάκης έγινε έξαλλος με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: «Δεν σου επιτρέπω, έρχεσαι εδώ με τον παχυλό μισθό σου και κατηγορείς έναν άνθρωπο άνεργο με τρία παιδιά ότι είναι κακοπληρωτής; Δεν το επιτρέπω αυτό!» φώναζε ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια, τα πνεύματα οξύνθηκαν και πάλι όταν ο κ. Αδαμίδης κατηγόρησε τον δημοσιογράφο ότι προτρέπει τους πολίτες να μην πληρώνουν.

«Εσείς είστε εκπρόσωπος της ΔΕΗ ή των συνδικαλιστών;» ρώτησε ο κ. Παπαδάκης και συνέχισε: «Δεν σας δίνω το δικαίωμα να συνεχίσετε».

«Εσείς στήσατε το παιχνίδι» κατηγόρησε ο κ. Αδαμίδης την εκπομπή σχετικά με τον πολίτη που έβγαλαν στον αέρα.

«Ελάτε να δείτε το μήνυμα και πότε μας το έστειλε ο ανθρωπάκος, που θα μας κατηγορήσετε ότι στήνουμε παιχνίδι» φώναζε ο κ. Παπαδάκης ενώ τόνισε πως ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ εκτίθεται με αυτά που υποστηρίζει!

«Όλοι έχουμε μια διαδρομή και κρινόμαστ�� καθημερινά» είπε ο Γ. Αδαμίδης.

«Τι εννοείτε;» φώναζε έξαλλος ο Παπαδάκης.

«Εσείς απολογείστε καθημερινά στην κοινωνία ,εγώ στους εργαζομέν��υς. Μπορείτε να στήνετε όσο κοινωνικό αυτοματισμό θέλετε», ανέφερε ο κ. Αδαμίδης.

«Έχετε την εντύπωση ότι θα ανεχθούμε εδώ να συνεχίσουμε να ακούμε όλα αυτά που λέτε, κάνετε λάθος. Προπαγάνδα στο κόμμα σας!», του είπε και ζήτησε από τους συνεργάτες του να κλείσουν την σύνδεση.

Τότε ο κ. Αδαμίδης υποστήριξε ότι δεν ανήκει σε κανένα κόμμα και κατηγόρησε τον Γιώργο Παπαδάκη για φασισμό.

Τελικά ο παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη τόσο από τους τηλεθεατές όσο και από τους υπόλοιπους καλεσμένους της εκπομπής του για την ένταση και πήγε σε διαφημίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ