​Παρεξηγήσεις, αδικίες και λόγια έφεραν τον χωρισμό της πιο διάσημης τηλεοπτικής παρέας, εκείνης του «Παρά Πέντε», όπως αποκάλυψε, για πρώτη φορά, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου!

«Αν χαθήκανε κάποιοι άνθρωποι που τότε είχαν ενωθεί πολύ, γιατί με κάποιους χαθήκαμε από τον επόμενο κιόλας χρόνο, αν αξίζει, θα ξανασυναντηθούν. Αν δεν αξίζει, έπρεπε να χαθούν», είπε, στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του Τάσου Τρύφωνος, στο ΡΙΚ, η τηλεοπτική Ζουμπουλία.

Η ηθοποιός δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι υπάρχει παρασκήνιο, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «με τα παιδιά του “Παρά Πέντε” έχουν γίνει παρεξηγήσεις, έχουν ειπωθεί λόγια, έχουν γίνει αδικίες… Έχουν γίνει διάφορα πράγματα μέσα σε αυτά τα χρόνια! Εγώ, όταν γυρνάω πίσω και θυμάμαι, κάποια τα ξεχνάω. Κάποια, όμως, τα κρατάω!».

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το ότι οι πρωταγωνιστές της σειράς δεν κάνουν πλέον παρέα εξομολογήθηκε πρώτη η Ζέτα Μακρυπούλια λέγοντας ότι έχει χαθεί με τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος, σε συνέντευξή του λίγες ημέρες μετά, απέδωσε το φινάλε στο… πέρασμα του χρόνου!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου