Πολύς ντόρος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για το τι θα γίνει τελικά με το «The Voice» μιας και φέτος δεν θα προβληθεί από τον Ant1.

Kαι ενώ κάποιες φήμες ήθελαν το μουσικό talent show να κατευθύνεται σε άλλο κανάλι ο Τζώνη Καλημέρης έριξε τη βόμβα.

Όπως είπε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρν��ούτογλου, «The 2Night Show», το «The Voice»… αγνοείται! Ναι, καλά διαβάσατε!

«Το βέβαιο είναι ότι δεν θα το έχουμε εμείς. Δεν ξέρω αν το χάσαμε, απλώς τα ίχνη του “Voice” αγνοούνται! Δεν ξέρουμε που είναι το Voice» ανέφερε το στέλεχος του Ant1 και πρόσθεσε: «Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ήμασταν στις διαπραγματεύσεις και κάποια στιγμή μας πληροφόρησε η εταιρία που έχει τα δικαιώματα ότι το Voice αγοράστηκε από κάποιον άλλον, δεν μας ενημέρωσε από ποιον, για την Ελλάδα και κάποιες άλλες χώρες. Από τότε το Voice αγνοείται. Ψάχνουμε να βρούμε ποιος το έχει για να μιλήσουμε μαζί του και αγνοούνται τα ίχνη του»

«Το Voice δεν το έχουμε ξεγράψει απλά πραγματικά σου λέω, είναι η πρώτη φορά στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία, στην ιδιωτική τηλεόραση που δεν έχω απάντηση. Μπορώ να σου απαντήσω για τα πάντα, θεωρώ ότι είμαι από τους καλά πληροφορημένους ανθρώπους της τηλεόρασης, αλλά δεν μπορώ να σου δώσω απάντηση. Δεν ξέρω τι γίνεται, δεν ξέρω που είναι. Δεν έχω ιδέα!» πρόσθεσε ο Τζώνη Καλημέρης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ