Το σχόλιο που έκανε η fashion blogger της εκπομπής «Καλημερούδια», Χρυσάνθη Κιτσινέλη, για τα πόδια της Μαρίας Κορινθίου τα οποία και χαρακτήρισε «παχιά», ήταν αρκετό για να γίνει η Ναταλία Γερμανού «ταύρος εν υαλοπωλείο».

«Υπάρχει μια πολύ λεπτή ισορροπία που χωρίζει το "έχω δικαίωμα να λέω ελεύθερα τη γνώμη μου" , που είναι το ένα πράγμα και το "γίνομαι ξαφνικά κριτής των πάντων και η γνώμη μου είναι η αντικειμενική άποψη αυτής της γης". Υπάρχει μία πολύ λεπτή ισορροπία που τα χωρίζει αυτά τα δύο.

Η Χρυσάνθη ως fashion blogger θα μπορούσε να πει “Η Μαρία, μου αρέσει με μακριά φορέματα” και να το κλείσει εκεί, το να πει όμως πως δεν πρέπει η Μαρία να δείχνει τα πόδια της επειδή είναι παχιά, είναι ένας ρατσισμός άνευ προηγουμένου. Είναι τραγικό να μιλάμε έτσι για μια γυναίκα που είναι πανέμορφη, sex symbol, μεσογειακή, κουκλάρα και να δημιουργούμε συμπλέγματα σε νέα κορίτσια, τα οποία μας βλέπουν. Έτσι δημιουργούμε τα προβλήματα κι έτσι κάνουμε τις κοπέλες ανορεξικές και λένε στις μαμάδες τους πως δεν θέλουν να φάνε το μεσημέρι, επειδή κάποιος στην τηλεόραση είπε τη Μαρία Κορινθίου, παχιά. Θα τρελαθούμε τελείως δηλαδή σ’ αυτή τη χώρα, ειλικρινά» είπε αφηνιασμένη η παρουσιάστρια.

«Προφανώς και η fashion blogger της Ντορέττας είναι αδύνατη, όμορφη και πολύ καλά κάνει, αλλά προς Θεού Χρυσάνθη μου μην προβάλεις σαν μοντέλο της δικής σου άποψης ότι έτσι πρέπει να είναι όλες οι κοπέλες. Κάθε επάγγελμα που προτείνει κάτι αλλά δεν πάει να μ��υ το επιβάλλει εγώ το σέβομαι. Το να σχολιάζεις τον σωματότυπο κάποιου είναι που έρχομαι και γίνομαι τρελή!», τόνισε η Ναταλία.