Σύρραξη ξέσπασε το πρωί της Δευτέρ��ς στο πάνελ του «Καλημερούδια», μετά από ένα σχόλιο για το ντύσιμο της Μαρίας Κορινθίου στα εγκαίνια καταστήματος και… τα παχιά πόδια!

Την «φωτιά» άναψε η Χρυσάνθη Κιτσινέλη, η οποία, με περισπούδαστο ύφος, σχολιάζοντας την εμφάνιση της ηθοποιού, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «δεν ξέρω πόσες φορές την έχω δει να ντύνεται σωστά, νομίζω καμία. Όμως, έχει κάνει κάτι πολύ σωστό: έχει κρύψει τα πόδια της και κάνει πάρα πολύ καλά γιατί δεν είναι για να φαίνονται, γιατί είναι παχιά πολύ!».

«Και οι παχιές δεν δικαιούνται να δείχνουν τα πόδια τους;», απάντησε η Μαριέλλα Σαββίδου, που τα έχει τα κιλάκια της, ενώ η fashion blogger έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά, λέγοντας «όπως και οι πολιτικοί πρέπει να φοράνε γραβάτα, για μένα ναι».

«Χρυσάνθη μου, λυπάμαι πάρα πολύ, αλλά ο κόσμος έχει προχωρήσει! Sorry! Ευτυχώς που δικαιούται ο καθένας να ντύνεται όπως θέλει! Μη δημιουργούμε ανασφάλειες!», συνέχισε η Μαριέλλα, με την Χρυσάνθη να επισημαίνει πως «είναι θέμα καλαισθησίας» και τον διάλογο να συνεχίζεται σε έντονο ύφος, μέχρι που η Ντορέττα Παπαδημητρίου έδωσε «πάσα» για τον επόμενο σχολιασμό…

Δείτε στο βίντεο την on air κόντρα στα «Καλημερούδια»!