​Την απάντησή του στα… troll του διαδικτύου που κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου εξαπέλυσαν εναντίον του επίθεση, κατηγορώντας τον με αφορμή την επίθεση εναντίον του Γ. Κουμουτσάκου, ότι τάσσεται υπέρ της βίας, έδωσε μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real Fm, ο Ν. Χατζηνικολάου.

«Δεν υπάρχει καμία μορφή βίας που να ανέχεται κάθε δημοκρατικός πολίτης, ακόμα κι αν στρέφεται εναντίον του χειρότερου ιδεολογικού εχθρού σου», ξεκαθάρισε ο Ν. Χατζηνικολάου, απαντώντας σε όσους παρερμήνευσαν τα όσα είπε και έσπευσαν να πουν ότι τάχθηκε υπέρ της άσκησης βίας εναντίον πολιτικών.

«Δεν δικαιολογεί η οργή απέναντι στους πολιτικούς τη βία και την ισοπέδωση όλων των πο��ιτικών», συνέχισε ο γνωστός εκδότης και έκανε λόγο για «στημένα επεισόδια με συγκεκριμένους πρωταγωνιστές».

Σημείωσε μάλιστα ότι οι οργισμένοι πολίτες δεν κάνουν επεισόδια, αλλά οι βαλτοί τραμπούκοι και με νόημα πρόσθεσε ότι πάντα υπάρχουν καλοθελητές που παρουσιάζουν τα πράγματα όπως θέλουν και τυχαίνει να το κάνουν όταν βγαίνουν οι εφημερίδες που εκδίδει στα περίπτερα.