​Για την ικανοποίηση του που παρουσιάζει το «Blind Taste», για την σύντροφό του, αλλά και για το παιδί που περιμένουν άνοιξε την καρδιά του ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, στην Ζήνα Κουτσελίνη.

Ο ταλαντούχος σεφ και παρουσιαστής του παιχνιδιού μαγειρικής του Star, δεν έκρυψε πως το «Blind Taste» είναι ο,τι καλύτερο θα μπορούσε να του τύχει:

Resizer.jpg
«Όταν είσαι μέσα σε μια παραγωγή με ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν και κυλάνε όλα όπως πρέπει, δίνεις και εσύ τον καλύτερο σου εαυτό. Μιλάμε για μια άψογη παραγωγή, και για ένα κανάλι που έχει σταθεί δίπλα μας. Με έχουν αφήσει να λέω αυτά που θέλω και είναι πολύ σημαντικό. Εγώ είμαι μάγειρας, δεν μπορώ να γίνω ποτέ ο άνθρωπος, ο οποίος θα διαβάσει και θα πει αυτά που πρέπει να πει. Όταν με αφήνουν ελεύθερο, μπορώ να πω αυτά που θέλω. Με το χέρι στην καρδιά, επέλεξα πάρα πολύ σωστά για φέτος. Αλλά έχει να κάνει και η τύχη. Τα τελευταία χρόνια έχω βοηθηθεί πάρα πολύ, ενώ για πάρα πολλά χρόνια είχα ζήσει για πολύ άσχημα».

9204_DIMITRIS_SKARMOYTSOS_MARIETA_NTANA_07052013.jpg
Μιλώντας για το παρελθόν του και τον 15χρονο γιο του Δημήτρη (καρπό του έρωτα του από άλλη γυναίκα), είπε:

«Η γέννηση του παιδιού μου άλλαξε τα πάντα. Ο Δημήτρης χθες είχε γενέθλια, και έκλεισε τα 15. Η γέννηση του παιδιού μου στην ηλικία των 30, άλλαξε τη ζωή μου πραγματικά. Μια ζωή που πίστευα (επειδή είχα περάσει πολλά) πως δεν είχα σκοπό και είχα τερματίσει το κοντέρ. Έλεγα τι άλλο μπορεί να μου συμβεί. Πόσο πιο ενδιαφέρουσα μπορεί να γίνει η ζωή μου; Όταν ήρθε ο Δημήτρης έσβησα όλα τα παλιά και ξεκίνησα το κοντέρ από το μηδέν. Η ζωή μου πέρασε στο επόμενο επίπεδο που είναι πολύ καλύτερο από το προηγούμενο».

151015233601_1419.jpg
Αναφερόμενος στο παιδί που περιμένει από μέρα σε μέρα, με την Μαριέττα Ντάνα, λέει πως:

«Είμαστε στις μέρες μας. Στα 45 μου, με τη γέννηση του δεύτερου παιδιού πάλι σβήνονται τα προηγούμενα και μηδενίζει το κοντέρ και ξεκινάς για καινούργιες εμπειρίες. Σβήνονται γιατί γράφονται καινούργια πράγματα. Ο Δημήτρης μπαίνει στην εφηβεία, οπότε παίρνει τον δρόμο του, και οι καιροί που ζούμε είναι τελείως διαφορετικοί από τους προηγούμενους. Το 2015 πρέπει να γράψω καινούργια ιστορία για το δεύτερο παιδί μου και παράλληλα πρέπει να γράψω καινούργια ιστορία και για τον Δημήτρη, γιατί μπαίνει στην εφηβεία. Δεν είναι το μωρό που εγώ μέχρι σήμερα πίστευα ότι είναι…!»

7957_SKARMPOYTSOS_ME_TIN_AGAPIMENI_TOY_MARIETA_NTANA_27022014.jpg

Τέλος, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε για λόγια αγάπης και για την σύντροφό του, κάνοντας της ερωτική εξομολόγηση on air:

«Είναι ο άνθρωπος που με στηρίζει, με ανέχεται και με α��απάει. Είναι ο άνθρωπος που θα σου πει αυτό που πρέπει ν΄ακούσεις χωρίς ωραιοποίηση, όσο σκληρό κι αν είναι. Είναι πραγματικός άνθρωπος και μου τα λέει όλα όπως έχουν, πολλές φορές δεν μ΄αρέσει που τ΄ακούω. Όχι σε όλα, αλλά στα περισσότερα έχει δίκιο. Είναι ένας άνθρωπος δυναμικός, που εμένα αυτό μ΄αρέσει πολύ, είναι δυναμική και πάνω απ΄όλα με ανέχεται γιατί έχω κι εγώ τις παραξενιές μου, κουβαλάω πράγματα από το παρελθόν, και το επάγγελμα μου δεν είναι το ευκολότερο του κόσμου. Είναι ωραίο όταν σε ανέχεται κάποιος, προσπαθεί να σε διορθώσει λίγο και το δέχεσαι. Από την αρχή της σχέσης μας μας με αγαπούσε και ποτέ δεν περίμενε αντάλλαγμα. Και επειδή είναι σκληροτράχηλη ως άνθρωπος, κατάλαβα όταν μου έδειξε ότι με αγαπούσε ότι ήταν πραγματικότητα, γιατί το ένιωσα. Μας πήρε λίγο καιρό, δεν το κατάλαβα αμέσως, γιατί έχουμε περάσει από πολλές δυσκολίες και κρίσεις. Όσο πιο πολύ μεγαλώνεις, τόσο πιο πολύ περίεργος γίνεσαι σαν άνθρωπος, και κάποια πράγματα που τα θεωρείς δεδομένα ή κεκτημένα, είναι δύσκολο να συμβιβαστείς. Οπότε εκεί είναι που σκάνε οι κρίσεις!»

Όσο για το πώς αντέδρασε όταν του είπε ότι είναι έγκυος;

«Όταν μου είπε ότι είναι έγκυος, χάρηκα πάρα πολύ γιατί ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Ήθελα πάντα ένα δεύτερο παιδί και ήμουν πολύ χαρούμενος για την Μαριέττα, η οποία πιστεύω ότι έχει πολλή αγάπη μέσα της και θα μεγαλώσουμε εξαιρετικά ένα παιδί».

Τέλος, όταν από το κοντρόλ, της εκπομπής του είπαν πως η Μαριέττα «φέρνει» στην Αμάλ Αλαμουντίν, είπε:

«Η Μαριέττα μου εί��αι ομορφότερη από την Αλαμουντίν. Δεν την ξέρω την κυρία, αλλά η Μαριέττα μου είναι η Μαριέττα μου. Ξυπνάω και χαίρομαι που είναι δίπλα μου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.