​Ραντεβού να είχαν κλείσει, τέτοιο συντονισμό δεν θα είχαν πετύχει! Για την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο ο λόγος, οι οποίοι ανήμερα των γενεθλίων της παρουσιάστριας, βρέθηκαν εντελώς τυχαία στο ίδιο μαγαζί του Κολωνακίου!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η παρουσιάστρια έκλεισε τα 46 της χρόνια και βγήκε να το γιορτάσει στο «Salon de Bricolage», με τον επί 5,5 χρόνια σύντροφο και πατέρα του τέταρτου παιδιού της, Μάκη Παντζόπουλο.

12200708_10208081456776882_2117923134_n.jpg
Το ερωτευμένο ζευγάρι έφτασε πρώτο στο «Salon de Bricolage» και προτίμησε το εστιατόριο της prive λέσχης, ενώ η Ελένη έσβησε και μια εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων, με την ευτυχία «ζωγραφισμένη» στο πρόσωπο της.

Την ίδια ώρα, στον από πάνω όροφο, διασκέδαζε ο Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πέτρο Κωστόπουλο και τον σύζυγο της Χρυσούλας Κέρος, Σαμ, σε τραπέζι όπου είχε κάνει κράτηση ο Σαμ, για ποτό!

collage.jpg
Οι δυο πρώην σύζυγοι καθ' όλη την διάρκεια της παραμονής τους στη λέσχη δεν συναντήθηκαν καθόλου, ενώ πηγή αναφέρει πως «η παρουσία τους εκεί ήταν απλή σύμπτωση».