Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς τα γυρίσματα της νέας, ελληνικής κωμικής σειράς του Star «ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

Ο σκηνοθέτης Κώστας Κιμούλης είναι πολύ ευχαριστημένος με την πορεία των γυρισμάτων. Οι συντελεστές και οι πρωταγωνιστές της σειράς υπόσχονται να προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα στους τηλεθεατές.

Αν και τα γυρίσματα είναι δύσκολα και απαιτητικά οι αστείες ατάκες και καταστάσεις, που ζουν ως «ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» οι πρωταγωνιστές, προκαλούν καθημερινά στο πλατό μικρές σεισμικές δονήσεις από τα γέλια.

TΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-afisa1.jpg

Την παράσταση και το ενδιαφέρον όλων «κλέβουν» τα αξιαγάπητα δίδυμα μωρά, που στη σειρά θα γνωρίσουμε ως «Χάρη» και «Πάρη». Οι τηλεοπτικοί τους γονείς Κατερίνα Γερονικολού και Δημήτρης Κυρατσούδης, στα πρώτα γυρίσματα μαζί τους, δεν έκρυβαν το άγχος τους.

Οι έμπειροι στο θέμα παιδιών, Σόφη Ζανίνου και Τάσος Κωστής, τους έδωσαν τις απαραίτητες …οδηγίες και όλα πήγαν εξαιρετικά καλά, με τους μικρούς star να «απογειώνουν» το γύρισμα με τα νάζια τους!

ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-AFISA2.jpg
Τις μέρες, που έχουν γυρίσματα τα δίδυμα, οι δικές τους σκηνές έχουν προτεραιότητα και όλοι βάζουν τα δυνατά τους να ολοκληρωθούν όσο το δυνατό πιο σύντομα, ώστε να «επιστρέψουν» και πάλι στην αγκαλιά της μαμάς τους!

Όμως και ο … Φάτσας, ο σκύλος της οικογένειας Αλατζά, έχει τους δικούς του θαυμαστές!

Αν και το μέγεθος του προκαλεί αρχικά κάποιους… ενδοιασμούς, η Θωμαϊς Ανδρούτσου, ο Άρης Αντωνόπουλος και η Μαρτίνα Δημοπούλου, η τηλεοπτική του οικογένεια, τον λάτρεψαν από την πρώτη στιγμή!

Με τη βοήθεια του εκπαιδευτή του Φάτσα, στα γυρίσματα δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και το αξιαγάπητο τετράποδο δεν ταλαιπωρήθηκε καθόλου.

TRELH OKOGENEIA LOGO.jpg
Τον Νοέμβριο στο Star έρχεται η νέα ελληνική κωμική σειρά «ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»

Η οικογένεια Αλατζά, μια οικογένεια, που καλύπτει όλο το φάσμα των ηλικιών, των συμπεριφορών, των χαρακτήρων, του γέλιου! Μια οικογένεια, που -αν όχι όλα- τα περισσότερα μέλη της, κάτι …μας θυμίζουν!

Παππούδες σε ψυχραιμία, μαμάδες σε υστερία, μπαμπάδες στον κόσμο τους, έφηβοι σε έξαρση, μωρά στην κούνια και ένας σκύλος σκέτη γλύκα, συνθέτουν την εικόνα της πιο αστείας οικογένειας.

Οικογενειακά τραπέζια, που καταλήγουν σε καταστροφή, επισκέψεις ανεπιθύμητων συγγενών, ενοχλητικοί, γείτονες, απαιτητικοί συνάδελφοι, αδιάφοροι σύντροφοι, εφηβικές σκανταλιές και όχι μόνο συνθέτουν το πολύχρωμο, πολύβουο παζλ της οικογένειας Αλατζά!

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τάσος Κωστής, Σόφη Ζαννίνου, Θωμαίς Ανδρούτσου, Κατερίνα Γερονικολού, Δημήτρης Κυρατσούδης, Άρης Αντωνόπουλος, Μαρτίνα Δημοπούλου.

H σειρά βασίζεται στο γαλλικό format «En Famille», που συνεχίζεται στη Γαλλία για 5η σεζόν. Η σειρά βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής σε 5 επιπλέον χώρες.

Γιατί τους φίλους τους διαλέγουμε, την οικογένειά μας, όχι!