​Αποκαλύψεις για την χειρότερη χρονιά που πέρασε έκανε η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για την πανσέληνο της Τρίτης!

Όταν η αστρολόγος επεσήμανε ότι η πανσέληνος γίνεται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την ανησυχία της: «α πα πα! Καταπάνω μου! Φτου!».

Τι κι αν η Άση θέλησε να την καθησυχάσει, λέγοντας πως αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμβεί κάτι κακό, αλλά θα συμβεί κάτι που θα το θυμάται για πάντα, ενώ την ρώτησε πώς πέρασε αυτή η χρονιά, το διάστημα δηλαδή 2014 – 2015, οπότε και η πανσέληνος έγινε την ημέρα των γενεθλίων της.

«Από το 2014 έως και τώρα δόξα τω Θεώ όλα καλά, αν και είχα αγωνίες. Άλλες χρονιές, βέβαια, μπορεί να μην ήμουν καθόλου καλά, όπως για παράδειγμα την πιο προηγούμενη, που ήμουν του θανατά!», απάντησε η Ελένη.

Τι συνέβη την εν λόγω χρονιά, δηλαδή το 2013;
Αν και η παρουσιάστρια φροντίζει να κρατά τα προσωπικά της μακριά από τα φώτα, ήταν το διάστημα κατά το οποίο βρέθηκε αντιμέτωπη στα δικαστήρια με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο, παρά το συναινετικό τους διαζύγιο!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το πάλαι ποτέ ζευγάρι, που ανακοίνωσε τον χωρισμό του το 2010, αντήλλαξε αγωγές, με τον πρώην διευθυντή του ΑΝΤ1 να ζητά 1.600.000 ευρώ, υποστηρίζοντας ότι κατά την διάρκεια του έγγαμου βίου εκείνος κάλυπτε όλα τα έξοδα, κατηγορία που η παρουσιάστρια απέρριπτε.

Τελικά, η υπόθεση έληξε με εξωδικαστικό συμβιβασμό, ενώ ακολούθησε νέα αντιπαράθεση, αυτή τη φορά για τη βίλα στα Μελίσσια, την οποία ο Γιάννης Λάτσιος ζήτησε να πουλήσουν και να μοιραστούν τα χρήματα και η Ελένη Μενεγάκη (που μένει σε αυτήν, μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα τέσσερα παιδιά της) ζήτησε να γραφτεί στα τρία παιδιά που απέκτησε με το πρώην στέλεχος του ΑΝΤ1.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Ελένη για την δύσκολη χρονιά της!