Για… πεθαμένη πέρασαν την Βίκυ Παγιατάκη και θρηνούσαν τον χαμό της, όπως αποκάλυψε η ίδια η αστρολόγος!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη την Παρασκευή. Λόγω της απεργίας της ΕΣΗΕΑ, η αστρολόγος νόμιζε ότι το «Καλημερούδια» δεν θα γίνει και προτίμησε να πάει στην τράπεζα να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ.

«Όταν γύρισα στο σπίτι μου, αποκαμωμένη, βλέπω το 100, δύο αστυνομικούς, οι πόρτες σπασμένες! Έχουν ειδοποιήσει ένα φίλο μου, η γειτονιά είναι στο πόδι και είχε μαζευτεί να δει το θέαμα να βγάζουν τη νεκρή έξω!», περιέγραψε η Βίκυ και συνέχισε: «αφού άρχισα να φωνάζω “τι έγινε εδώ πέρα; Ποιος μπήκε στο σπίτι;” σκάει μύτη ο ένας Γιαννούλας από τους δύο που έχουμε στην εκπομπή και του λέω "τι θες παιδάκι μου εσύ εδώ;" και μου λέει "δεν πέθανες;". Τον ρωτάω "γιατί μου κάνατε το σπίτι καλοκαιρινό;" και μου απαντά "διαρρήξαμε για να βρούμε το πτώμα! Εσύ δεν έχεις αργήσει ποτέ τόσα χρόνια”!», είπε η αστρολόγος.

Τόσο ο συνεργάτης της εκπομπής, όσο και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, παραδέχθηκαν ότι... την έκλαψαν, ενώ η Βίκυ, που δεν έχει κινητό γιατί φοβάται την ακτινοβολία, δήλωσε ότι τους συγχωρεί που της αναστάτωσαν το σπίτι!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Βίκυ Παγιατάκη