​Τις δικές του αλήθειες θα ξεδιπλώσει ο Αλέξης Γεωργούλης στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star, «Αλήθειες Με Τη Ζήνα», την προσεχή Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, στις 12:00!

Οι συνεργάτες της εκπομπής ταξίδεψαν στη γενέτειρα του ηθοποιού, τη Λάρισα. Στην κάμερα της εκπομπής μιλούν οι παιδικοί του φίλοι και συμμαθητές, οι οποίοι κάνουν αποκαλύψεις και δείχνουν φωτογραφίες από τα μαθητικά τους χρόνια με τον Αλέξη.

Επίσης, για τον αγαπημένο ηθοποιό μιλούν οι καθηγητές του, ο προπονητής του στην πάλη και συναθλητές του, αλλά και ο κολλητός του στην Αθήνα και ο πρώτος φίλος που έκανε στα Εξάρχεια.

Η Βίκυ Σταυροπούλου, η Κατερίνα Παπουτσάκη και οι σκηνοθέτες Δημήτρης Αρβανίτης και Βασίλης Θωμόπουλος μιλούν για τον φίλο τους Αλέξη Γεωργούλη και αποκαλύπτουν ευχάριστα και διασκεδαστικά περιστατικά από τις συνεργασίες τους.

Ο Αλέξης Γεωργούλης πρωταγωνιστεί και συνυπογράφει το σενάριο με τον σκηνοθέτη Παντελή Καλατζή στην ταινία «Μαριονέτες», στην οποία χορηγός επικοινωνίας είναι το Star. Για τον ηθοποιό μιλούν στην εκπομπή οι συμπρωταγωνιστές του, Κλέλια Ρένεση, Γιώργος Χρανιώτης και ο σκηνοθέτης Παντελής Καλατζής.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της εκπομπής με τον Αλέξη Γεωργούλη!