​Τις δικές του απαντήσεις έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σε όλους όσοι υποστήριζαν πως δεν έδινε «χώρο» στην Μαρία Μπεκατώρου να μιλήσει και να κάνει ερωτήσεις όταν παρουσίαζαν τα «Καρντάσιανς».

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής δήλωσε πως «είναι δύσκολο όταν μαζεύονται 3-4 άτομα να κάνουν συνέντευξη. Σε πάρα πολλές συνεντεύξεις η Μαρία απείχε από μόνη της γιατί έλεγε ότι δεν μπορεί να κάνει τόσο σκληρές ερωτήσεις».

Στη συνέχεια, δεν έκρυψε πως βρίσκεται στα σκαριά για την προετοιμασία της νέας του εκπομπής στον ΑΝΤ1, λέγοντας πως «αρχές Νοέμβρη θα κάνουμε τα πρώτα γυρίσματα, ενώ κατά 99,9% θα είναι ο Δημήτρης Σταρόβας στο μουσικό κομμάτι» προσθέτοντας πως θα παραμείνει αιχμηρός στις ερωτήσεις του:

«Οι περσινές και προπέρσινες συνεντεύξεις νομίζω χτύπησαν πολλές φορές κόκαλο και συζητήθηκαν πάρα πολύ αλλιώς δεν έχει ουσία να το κάνεις».

Παράλληλα δεν έκρυψε πως προς το παρόν δεν σκοπεύει να καλέσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του:

«Είχα βγει στο πρωινό του Mega είχα πει ότι ο Ουγγαρέζος είναι φέρελπις. Μετά κάτι δεν πήγε καλά. Διέκρινα ένα ταλέντο που κατά την διάρκεια δεν μπόρεσε να το αξιοποιήσει σωστά.Προς το παρόν δεν είναι μια περίπτωση που θα ήθελα να συζητήσω μαζί του».

Στην ερώτηση αν είχε περάσει καλά στο πρωινό με τον Νίκο Μουτσινά, δήλωσε πως «ο Νίκος λέει ότι τον έστειλα στον ψυχίατρο, αλλά ήταν έτοιμος να πάει πριν από μένα, απλά εγώ του το θύμισα».

Ωστόσο όταν η κουβέντα πήγε στην Ντέπυ Γκολεμά, αρνήθηκε να πει το παραμικρό:

«Ούτε κατά διάνοια, μου φαίνεται αστεία κάθε συζήτηση μαζί της. Να είναι καλά!»

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν θα συμφιλιωθεί με τον Βαγγέλη Περρή, είπε πως:

«Δεν μας χωρίζει τίποτα. Αν τα φέρει η ζωή και τα βρούμε καλώς. Αν δεν τα φέρει, να είναι καλά αυτός και η οικογένεια του».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.