​Καταιγιστικές εξελίξεις, που, μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν αμοιβαία έλξη και κρυφό γάμο, επιφυλάσσει το σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 Μήνες», που μεταδίδει καθημερινά, στις 17:50, το Star!

Η στενή συνεργασία της Μαρίνας με τον Μάνο, τους φέρνει όλο και πιο κοντά. Ο Μάνος ζητάει τη βοήθειά της στην ανεύρεση σπιτιού κι εκείνη, μετά από πολλή σκέψη, δέχεται τελικά να τον βοηθήσει. Η έλξη που νιώθει ο ένας για τον άλλον είναι ακατανίκητη!

Στο μεταξύ, η Άντρη προειδοποιεί τον Κυριάκο να έχει το νου του, γιατί η κόρη του είναι ερωτευμένη με τον Ραζή. Oι απρόσμενες εξελίξεις στη Δίωξη φέρνουν τον Αντρέα ως νέο διοικητή στο Σώμα. Η Δάφνη αιφνιδιάζεται, αλλά η απόπειρα δολοφονίας του Νικ προς στιγμή την αποπροσανατολίζει. Ο Μάριος δεν βλέπει με καλό μάτι τον ερχομό του Γεωργόπουλου, που πυροδοτεί τη ζήλια του.

Ο Χρήστος υπενθυμίζει στον Μάνο το στόχο του και τον προτρέπει να αποκαλύψει στην Έλσα την πραγματική του ταυτότητα, η Αμαλία επισκέπτεται την Άννα για να της εκφράσει τις αμφιβολίες της για την πατρότητα του μωρού, ενώ ο Άλκης πεισμώνει με αυτή την κίνηση της μητέρας του και αποφασίζει να παντρευτεί κρυφά με την Κρίστη, που πλέει σε πελάγη ευτυχίας...

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου!