​Στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για την συμπεριφορά του απέναντι στον Μάρκο Σεφερλή «τα έχωσε» η Ζήνα Κουτσελίνη.

Έχοντας καλεσμένο της τον κωμικό ηθοποιό, συνομίλησε κάποια στιγμή τηλεφωνικά με την σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά, ρωτώντας την πoιο είναι το πιο μεγάλο ελάττωμα του Μάρκου, με την Τσαβαλιά να απαντά το ότι είναι πολύ καλός.

Aυτό άκουσε και η Ζήνα Κουτσελίνη, και αναρωτήθηκε:

«Καμιά φορά αυτό όμως δεν λειτουργεί εις βάρος του; Να υπάρχουν άνθρωποι που τον εκθέτουν και εκείνος να μην βγαίνει; Γιατί έχει αποδειχτεί Έλενα μου –και σε αυτό το σημείο θέλω να μιλήσω εγώ Έλενα μου- ότι είχε απόλυτο δίκιο ο Μάρκος με αυτό που συνέβη πέρυσι με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Γιατί κορόιδευε μια ολόκληρη εκπομπή, φέτος είναι στον ΑΝΤ1 και πολύ καλά κάνει».

Για να προσθέσει λίγο μετά, πως:

«Η ζωή επιστρέφει συμπεριφορές αλλά καμιά φορά υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν το κορόιδο και δεν τις δείχνουν αυτές τις συμπεριφορές. Για μένα η εικόνα ενός ανθρώπου που βρίζει έναν άλλον συνέχεια, που κάνει τα αδύνατα δυνατά να τον κάνει ένοχο, και μετά εμφανίζεται σε μια τηλεοπτική εκπομπή με αυτόν που έβριζε τόσο καιρό σαν να μην συμβαίνει τίποτα και να κάνει την κότα, για μένα συγγνώμη αλλά αυτό δεν είναι τηλεόραση, αυτό δεν είναι σχέσεις, αυτό δεν είναι κανονικός άνθρωπος. Είναι ο πιο ανώρ��μος άνθρωπος που πέρασε ποτέ από την τηλεόραση. Και μετά από τα τόσα χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, μετράω 25 χρόνια, και έχω συνεργαστεί με κορίτσια και αγόρια, αυτό δείχνει την μεγαλύτερη ανωριμότητα και δεν μετράει απέναντ�� σε έναν άνθρωπο (τον Μάρκο) που έχει προσφέρει 20 χρόνια στο θέατρο, που έχει βγει σε μια τηλεοπτική εκπομπή με τεράστια επιτυχία, που βγαίνει μόνος του και κάνει την επιτυχία και τα 60αρια, και μετά του βάζουν δίπλα του ανθρώπους χωρίς να τους έχει εγκρίνει, και κάθεται μαζί τους και τους αντιμετωπίζει σαν να είναι τα παιδιά του. Επειδή κάποιος είναι καλός, κάποιοι δεν πρέπει να τον πατάνε και να λένε ψέματα».

Σχολιάζοντας τα παραπάνω, η Έλενα Τσαβαλιά δεν θέλησε να πάρει θέση και να μιλήσει με ονόματα, συμφώνησε όμως με την Ζήνα Κουτσελίνη, λέγοντας όλο νόημα:

«Είναι ένας καλόψυχος άνθρωπος, που παλεύει μόνος του, δεν είναι σε καμία κλίκα, σε κανένα κύκλωμα, δεν έχει κανένα μπρος, πίσω και πλάι. Ο,τι έχει καταφέρει, το έχει καταφέρει με πολύ σκληρή δουλειά, με την αγάπη του κόσμου και με κανέναν άλλον κρατούντα. Στο λέω πάλι. Όλα επιστρέφονται σε αυτή τη ζωή».

Τα λόγια της αυτά, προκάλεσαν την συγκίνηση του Μάρκου Σεφερλή, αλλά και της μητέρας του που ήταν στο πλατό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ (ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ):

ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ Σεφερλή-Ουγγαρέζου on air: Ο Μάρκος του ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον ΑΝΤ1!

Bέτο στο Mega άσκησε ο Σεφερλής: Ζήτησε δυο φορές από τον Ουγγαρέζο να του πει «συγγνώμη»