​«Έφαγα τόσα χτυπήματα, που πλέον δεν με επηρεάζουν... Η αχαριστία και η κακία υπάρχουν παντού», λέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ξεσπά εναντίον των επικριτών της, κάτι που είχε να κάνει από... την προηγούμενη συνέντευξή της.

Μιλώντας στο περιοδικό «Εγώ Weekly», η παρουσιάστρια απαντά στα σχόλια για τα κιλά της και το τρέιλερ της εκπομπής, καθώς και στα περί πλούσιου τρόπου ζωής, ανακοινώνοντας, παράλληλα, το πώς θα αντιμετωπίζει εφεξής τους επικριτές της, για να ξέρουν κι αυτοί τι τους περιμένει.

«Πλέον, τα περιμένω όλα και είμαι προετοιμασμένη για όλα. Μπήκα σε μικρή ηλικία σε αυτό τον χώρο, έχω δει τα πάντα. Πιο πολλά χτυπήματα ένιωσα όταν ήρθα στην Αθήνα από τη Ρόδο, που δεν ήμουν ούτε 18. Τότε είχα μια αθωότητα, σκεφτόμουν διαφορετικά. Μετά έφαγα τόσα χτυπήματα, που πλέον δεν με επηρεάζουν. Δεν σημαίνει ότι δεν απογοητεύτηκα, όμως, τώρα πια δεν σοκάρομαι. Η αχαριστία, η κακία, υπάρχουν παντού», υποστηρίζει η Κωνσταντίνα.

Σε ερώτηση αν κάποιο αρνητικό σχόλιο είναι ικανό να την ενοχλήσει, απαντά: «εξαρτάται από ποιον προέρχεται. Στο τέλος της ημέρας λες "αποκόμισα τόσα καλά και τόσα κακά", φιλτράρεις τι άκουσες, από ποιον και για πoιο λόγο. Μπαίνεις σε σκέψεις και επαναπροσδιορίζεις κάποια πράγματα. Όταν, π.χ κάναμε το τρέιλερ, γνωρίζαμε ότι δεν θα άρεσε σε όλο τον κόσμο. Δεν εισέπραξα δέκα στα δέκα καλά σχόλια, αλλά, από την άλλη, δεν με επηρεάζουν όλα το ίδιο. Είναι κομμάτι του επαγγέλματός μας οι κριτικές, αλλά δεν μπορώ να ξοδεύω ενέργεια σε καθημερινή βάση, γιατί θα χάσω ωφέλιμο χρόνο από τη δουλειά μου. Ίσως και να έχω συνηθίσει, τι να σου πω. Είναι ψυχοφθόρο όλο αυτό».

«Δεν μου προσφέρουν καμία ευχαρίστηση τα υλικά αγαθά. Αν με ρωτήσεις για μια όμορφη ανάμνησή μου, σίγουρα αυτή δεν θα αγορά π.χ. μια ωραία τσάντα που αγόρασα, αλλά στιγμές με τους φίλους μου. Μόνο τότε νιώθω ευτυχισμένη», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η οικοδέσποινα του «Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου», η οποία είναι τόσο... απλή, που στο παρελθόν έχει απαθανατιστεί στο αεροδρόμιο με βαλίτσα γνωστού οίκου μόδας, αξίας περίπου 10.000 ευρώ!

Τέλος, για τα «πυρά» που δέχθηκε λόγω του τρέιλερ της εκπομπής, τονίζει: «σε καμία περίπτωση δεν μας ενδιέφερε να δείξουμε τη χορευτική μου δεινότητα. Δεν είμαι χορεύτρια! Αν ήμουν, θα είχα αποδεχθεί μια πρόταση από το “Dancing” για να ξετυλίξω εκεί το ταλέντο μου. Εννοείται ότι στις πολύ δύσκολες φιγούρες με ντουμπλάρουν». Αυτό θα έλειπε! Οι stars του Hollywood που τους ντουμπλάρουν, τι παραπάνω έχουν δηλαδή;