Ακόμα ένα επεισόδιο γεμάτο εξελίξεις και ανατροπές επιφυλάσσει η καθημερινή σειρά του Star με την υπογραφή της Άννας Αδριανού, το «9 Μήνες», που μεταδίδεται στις 17:50!

Η Δάφνη ξενυχτάει προσπαθώντας να καταλάβει τι γίνεται με τις off shore του κυκλώματος τοκογλυφίας, ενώ ο Μάριος είναι υποστηρικτικός. Ο Μάνος λέει στην Έλσα ότι έχει σχέση με την Κάτια, γεγονός που την στεναχωρεί. Η Αμαλία πείθει τον Δημήτρη να σταματήσουν να πιέζουν τον Άλκη για να μην τον στρέψουν στην Άννα και τη Κρίστη.

Η Δάφνη αρνείται την πρόταση του διοικητή της να πάει στο σεμινάριο κι εκείνος ξαφνιάζεται. Μόλις η Δάφνη φεύγει, ο διοικητής ενημερώνει τον υπουργό κι εκείνος τον Πέτρο. Η Μαρίνα έχει άγχος για την πρώτη της μέρα στην δουλειά κι η Εύα προσπαθεί να την καθησυχάσει. Η Κρίστη πηγαίνει μαζί με τον Άλκη σπίτι του και λέει στους γονείς του, ότι είναι έτοιμη να πάει σε όποιον γυναικολόγο θέλουν για να διαλύσει τις αμφιβολίες.

Η Κάτια ζητάει από την Εύα ένα υπέρογκο ποσό εκ μέρους του Μάνου και έτσι η συνεργασία μοιάζει να ναυαγεί. Ο Πέτρος διαπληκτίζεται με τη Δάφνη επειδή αρνήθηκε να πάει στο σεμινάριο στη Χάγη…

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου!