​Μετά τον άγριο τσακωμό που έγινε στον «αέρα» του τηλεοπτικού σταθμού «Ε», ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και την Ραχήλ Μακρή, τώρα η δεύτερη έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά με νέες δηλώσεις που έκανε για την παρουσιάστρια στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Να σας θυμίσουμε πως ο λόγος που οι δύο γυναίκες έγιναν «μαλλιά-κουβάρια» στον αέρα ήταν, επειδή η Ελεονώρα είχε διαφωνήσει με την lifestyle φωτογράφιση, που έκανε η πρώην βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

«Δεν έχει δικαίωμα κανείς να με κρίνει και ιδίως αυτή η Μελέτη, η οποία δεν έχει να δείξει κάτι, ούτε ως δημοσιογράφος, γιατί δεν είναι, ούτε ως τίποτα. Δεν τη θεωρώ κάτι σπουδαίο γιατί δεν είναι. Έχει φτιάξει ό, τι έχει φτιάξει με τις γνωριμίες της και με την τεράστια προβολή που είχε από όλα τα lifestyle περιοδικά, δείχνοντάς μας κάθε εβδομάδα πως κάνει surfing και με ποιον είναι στη ζωή της. Αν αυτή έχει αποφασίσει να βγάλει την προσωπική της ζωή, εγώ δεν είμαι έτσι» είπε χαρακτηριστικά η Ραχήλ Μακρή, ενώ υποστήριξε πως η παρουσιάστρια την ζηλεύει!

«Η ζηλοφθονία, όπως έλεγε και ο γέροντας Παϊσιος, σαπίζει τα κόκκαλα. Δηλαδή, και η θρησκεία λέει πως όταν ζηλεύεις, γυρνάνε πάνω σου τα πράγματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ στο βίντεο τις δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή