Δεν έκρυψε την συγκίνησή της η Ζήνα Κουτσελίνη στον «αέρα» της εκπομπής της «Αλήθειες με την Ζήνα» όταν αναφέρθηκε στην κόρη της Έμμα.

Η παρουσιάστρια προλόγισε το σημερινό θέμα της εκπομπής «Το δικαίωμα στην μητρότητα» λέγοντας μια ιστορία με πρωταγωνίστρια την κόρη της, την οποία, όπως εξομολογήθηκε για ακόμα μία φορά η ίδια, δυσκολεύτηκε να την αποκτήσει.

«Χτες είχαμε πρεμιέρα. Η μικρή μου Έμμα ήξερε ότι θα βγω μπροστά στην τηλεόραση. Την άλλη Δευτέρα, γίνεται πέντε ετών και την απέκτησα με μεγάλη δυσκολία. Ήξερε λοιπόν ότι έχω πρεμιέρα και σκέφτηκε να μου μαζέψει τρία λουλουδάκια από την προηγούμενη μέρα από το σχολείο της. Δεν σκέφτηκε όμως ότι έπρεπε να τα βάλει σε ένα βάζο και να μου τα δώσει την άλλη μέρα το πρωί. Την άλλη μέρα έτρεξε γεμάτη χαρά να με αγκαλιάσει, να με φιλήσει και να μου δώσει αυτά τα λουλουδάκια της που είχε μαζέψει και να μου πει “Kαλή αρχή και καλή επιτυχία”. Oύτε που μου πέρασε από το μυαλό πως θα αντιδρούσε έτσι και θα σκεφτόταν κάτι τέτοιο. Δεν σκέφτηκα πως ήταν μαραμένα αλλά η αγκαλιά της ήταν τόσο μεγάλη και το φιλί της τόσο σημαντικό που έδωσε σε ολόκληρη τη φωτεινή μου μέρα φως» ανέφερε συγκινημένη και πρόσθεσε:

« Με ρωτάτε πως και δεν είχα άγχος… Το φως της Έμμας έλαμπε στο πρόσωπό μου. Δεν ήμουν μόνη σε αυτή την προσπάθεια, που με τόση δυσκολία την απέκτησα, είχα και σύζυγο. Και συνήθως οι σύζυγοι τρέχουν για αυτή! Είναι δύσκολο δεν είναι εύκολο. Και για τον άντρα ακόμα πιο δύσκολο! Αυτά θα πούμε σήμερα και άλλα πολλά! Ότι μια γυναίκα δίνει τα πάντα για να κάνει παιδί, ένας άντρας όμως αν είναι πραγματικά δίπλα της, της δίνει ζωή!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ