Με το δεξί μπήκε στο στούντιο της εκπομπής της «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Ζήνα Κουτσελίνη η οποία μετά από 25 χρόνια στην δημοσιογραφία πήρε την απόφαση να βγει μπροστά στο γυαλί!

Φορώντας μία κόκκινη ολόσωμη φόρμα συνδυασμένη με λεοπάρ ψηλοτάκουνα, η παρουσιάστρια του Star καλησπέρισε τους τηλεθεατές της δείχνοντας ενθουσιασμένη για το νέο της ξεκίνημα.

«Να 'μαι και εγώ εδώ μπροστά από την κάμερα! Μετά από 25 χρόνια στη δημοσιογραφία αποφάσισα αυτή τη φορά να πω αμέσως το ναι μετά την πρόταση που μου έκαναν τα στελέχη του Star. Kαι ξέρετε γιατί; Γιατί πιστεύω στο περιεχόμενο αυτής της εκπομπής. Πιστεύω στην δύναμη της αλήθειας και πως οι άνθρωποι είμαστε έτοιμοι να πούμε και να μοιραστούμε αλήθειες, να ακούσουμε αλήθειες και πως πάνω από όλα οι άνθρωποι αλλάζουν» ανέφερε και πρόσθεσε: «Και ξέρετε κάτι; Αυτό το “περιστατικό” που βλέπετε μπροστά σας παίρνει κι άλλη βελτίωση και πιστεύω πως μέσα από αυτήν την εκπομπή θα γίνω καλύτερος άνθρωπος».

Η Ζήνα Κουτσελίνη, πριν συνεχίσει με τα θέματα, μίλησε και για το περιεχόμενο της εκπομπής λέγοντας πως «θα γνωρίζουμε ανθρώπους, πρωταγωνιστές της ζωής, μαχητές της ζωής που θα έρθουν σε αυτήν την εκπομπή να πουν αλήθειες, να καταθέσουν ψυχή και για μένα δεν έχει καμιά σημασία εάν ο άλλος είναι αναγνωρίσιμος ή μη. Εάν είναι επώνυμος ή ανώνυμος.Όλοι έχουμε ένα ονοματεπώνυμο και με αυτό πορευόμαστε σε αυτή τη ζωή. Το θέμα είναι αυτά που θα καταθέσουμε να είναι αληθινά. Μαζί θα εκφράσουμε συναισθήματα, χαρά, θυμό, αγανάκτηση, λύπη. Δεν είναι πάντα εύκολο μα ξέρω πως θα το προσπαθήσουμε γιατί θα το θέλουμε πάρα πολύ. Και ξέρετε τι λέω; Να κάνουμε μαζί μια καινούργια αρχή, να πει ο ένας στον άλλον μια αλήθεια σήμερα. Και αν αυτή η εκπομπή το καταφέρει μέχρι το τέλος της, θα έχει καταφέρει το στόχο της. Πιστεύω πως πάντα υπάρχει ένας φωτεινός δρόμος. Ακόμα και αν οι γύρω μας μας θέλουν στο σκοτάδι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ