Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», καθώς αύριο Δευτέρα στις 12.00 το μεσημέρι θα κάνει πρεμιέρα στο Star.

Η παρουσιάστρια μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Παναγιώτη Στάθη για την απόφασή της να βγει μπροστά από τις κάμερες.

ζηνα1.jpg
«Με…βρήκε η πρόταση του Star και συμφώνησα αμέσως γιατί είμαι από τους ανθρώπους που όταν κοιτάζω τον άλλον στα μάτια καταλαβαίνω αν αυτό το πιστεύει και το θέλει πολύ. Όταν λοιπόν, συνάντησα τα στελέχη του σταθμού με κοίταξαν στα μάτια και μου είπαν για την πρόταση λέγοντας μου: «Ξέρεις κάτι… θέλουμε να παρουσιάσεις αυτή την εκπομπή. Είδα ότι με πίστευαν πολύ και χωρίς να το σκεφτώ είπα αμέσως ναι! Έτσι λειτουργώ πάντα».

Όσο για τον ανταγωνισμό απέναντι στους Γιώργο Λιάγκα, Φαίη Σκορδά και Ελένη Μενεγάκη; Ανέφερε: «Την Φαίη Σκορδά την έφερα με φόρα από Θεσσαλονίκη και νομίζω ότι έκανε καλή καριέρα. Ήμουν στο αφτί της Ελένη Μενεγάκη για πάρα πολλά χρόνια, είμασταν συνοδοιπόροι. Ήταν το πιόνι μου όπως την αποκαλούσα. Πιστεύω αυτή τη σεζόν να παίξουμε έντιμο παιχνίδι μεταξύ μας. Να είμαστε τίμιοι, γιατί ξέρεις πως στην τηλεόραση δεν υπάρχει τιμιότητα».

Άραγε ο κόσμος είναι έτοιμος να πει αλήθειες; «Νομίζω ότι είμαστε σε μια περίοδο που ο κόσμος είναι έτοιμος και να πει και να ακούσει αλήθειες», είπε η κ. Κουτσελίνη, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο concept της εκπομπής: «Θα συναντάμε ανθρώπους αναγνωρίσιμους ή μη που θα είναι πρωταγωνιστές της ζωής. Θα έρθουν να καταθέσουν την αλήθεια τους, να καταθέσουν ψυχή και να πουν την εμπειρία της ζωής τους. Δεν θα ναι πάντα ευχάριστη, γιατί η ζωή δεν έχει μόνο άσπρο έχει και μαύρο. Θα εκφράσουμε συναισθήματα».

ζηνα σσσ2.jpg

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος να αποκαλύψει πως στην αυριανή εκπομπή θα φιλοξενήσει την σύζυγο του Γιάνη Βαρουφάκη, Δανάη Στράτου.«Ένα από τα τρία πρόσωπα που θα φιλοξενήσουμε είναι η σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη, Δανάη Στράτου και είμαι πολύ υπερήφανη γι’ αυτό. Θα πει αλήθειες, πολλές αλήθειες, θα μιλήσει γι’ αυτό το Καλοκαίρι και θα μας ανοίξει και το σπίτι της».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην απόφασή της να μιλήσει για πράγματα που δεν ήταν γνωστά για εκείνη: «Από τη στιγμή που κατάφερα να μιλήσω στον κόσμο αληθινά… αν με έβαζες 20 χρόνια πριν δεν θα τολμούσα να πω πως έζησα μέσα σε ένα αλκοολικό περιβάλλον. Όταν στάθηκα πραγματικά στα πόδια μου μπόρεσα και το έκανα. Αν κάθε μέρα κάτι μας κάνει κλικ τότε αυτή η εκπομπή θα έχει καταφέρει τον στόχο της. Είναι δύσκολο να λες πράγματα για τον εαυτό σου αλλά όχι ακατόρθωτο».

Δείτε το βίντεο...