Από το πρώτο κιόλας λεπτό της πρεμιέρας έδειξαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου τις διαθέσεις τους, για χαρά, αισιοδοξία και χαμόγελο και τη νέα σεζόν στο Star!

Οι παρουσιαστές του «ΦΜ Live» καλωσόρισαν το κοινό το μεσημέρι της Δευτέρας, στις 14:45, από το νέο, μεγαλύτερο και πολύχρωμο πλατό τους, έχοντας στην παρέα τους παλιούς συνεργάτες τους Γιάννη Πουλόπουλο και Αντιγόνη Πάντα – Χαρβά, αλλά και δύο καινούργιους, τους Γιώργο Μαμάη και Άννα Μαρία Βέλλη.

«Ναι! Είναι στην ώρα της! Επιτέλους!», είπε ο Φώτης και αποκάλυψε ότι η Μαρία είχε βάλει στοίχημα να είναι συνεπής, ενώ αμφότεροι ευχαρίστησαν όλη την ομάδα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Έχοντας μαζί της τον σκύλο της, Μικέ, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως ο συμπαρουσιαστής και φίλος της είναι εδώ και λίγες ημέρες σε δίαιτα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «παιδιά, ο Φώτης έτρωγε ��λο το Καλοκαίρι, άδειαζε τραπέζια και, δέκα ημέρες πριν αρχίσει η εκπομπή, πήγε κι άρχισε δίαιτα, αλλά αυτός στον οποίο πήγε κάνει θαύματα… Τον έχει πεθάνει στην πείνα»!

Όπως είπαν, το διάστημα που πέρασε ήταν περίεργο, αλλά και… πλούσιο σε θέματα για να τα σχολιάσουν με το ιδιαίτερο χιούμορ τους. «Παιδιά, πετάγαμε βίντεο! Ενώ άλλες χρονιές το Καλοκαίρι ήταν νεκρό, φέτος έχει γίνει μπατακλάν», είπε η Μαρία και έδωσε το σύνθημα για να αρχίσει η πιο αισιόδοξη και κεφάτη εκπομπή!

Δείτε στο βίντεο πώς έκαναν πρεμιέρα ο Φώτης και η Μαρία!