​Το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμα για την Τζένη Μπαλατσινού και τον Ανδρέα Παππά, καθώς το ζευγάρι εθεάθη κατά την διάρκεια ρομαντικής απόδρασης στη Σκύρο, ένα από τα περασμένα και τελευταία Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού.

Η 45χρονη παρουσιάστρια και ο 35χρονος σύντροφος της με ��ον οποίο είναι «μαζί» εννέα μήνες, μετά από ένα χαλαρό και ερωτικό καλοκαίρι στην Πάτμο, επέλεξαν το νησί των Βορείων Σποράδων για να γεμίσουν λίγο ακόμα τις μπαταρίες τους πριν την έναρξη της σεζόν.

collage.jpg
Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε το ζευγάρι την ώρα που ταξίδευε αεροπορικώς στη Σκύρο, ενώ όσοι τους είδαν από κοντά κατά την παραμονή τους στο νησί, είπαν πως τόσο η Τζένη Μπαλατσινού όσο και ο Ανδρέας Παππάς, κινούνταν σε διακριτικούς τόνους, επέλεγαν απομονωμένες παραλίες για να αποφεύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ δεν υπήρχαν τρυφερές στιγμές μεταξύ τους σε δημόσιο χώρο.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ LOVE STORY ΤΟΥΣ:

Η γνωριμία της Τζένης με τον Ανδρέα έγινε στις αρχές του Γενάρη, μέσω κοινών φίλων, στη Θεσσαλονίκη, όπου ο 35��ρονος επιχειρηματίας διέμενε μέχρι πρόσφατα, πριν μετακομίσει στην Αθήνα.

Κατά το δημοσίευμα, η χημεία μεταξύ τους ήταν φανερή και, μάλιστα, όλους αυτούς τους μήνες δεν έλειψαν οι κοινές έξοδοι στην Αθήνα και τα ταξίδια εκτός Ελλάδας, τα οποία ουδείς πήρε χαμπάρι.

Ο σύντροφος της παρουσιάστριας κατάγεται από την Καβάλα και σπούδασε Οικονομικά και Μάρκετινγκ στη Βοστώνη. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε σε γνωστή εταιρεία της Καβάλας, ενώ πλέον έχει δική του κατασκευαστική εταιρεία.

Διαβάστε περισσότερα στο Hello! που κυκλοφορεί.