Το ότι στο «The Voice» υπάρχει… παγωμάρα αποκάλυψε ο Αντώνης Ρέμος, λίγες ημέρες αφότου η Μελίνα Ασλανίδου δήλωσε άγνοια για το αν θα είναι ξανά coach και ο Μιχάλης Κουϊνέλης ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

«Είμαστε ακόμη σε αναμονή. Δεν έχει γίνει ακόμη κάποια επίσημη κουβέντα, κάποια προσέγγιση. Όπως σε όλα τα τηλεοπτικά δρώμενα, έτσι και στον ΑΝΤ1 και στο “The Voice”, τα πράγματα είναι ρευστά, όπως συμβαίνει σχεδόν παντού. Ακόμη δεν ξέρουμε τι θα γίνει, πότε θα γίνει, με ποιους συντελεστές, δεν μας έχει ενημερώσει κανένας», αναφέρει, στο κυπριακό «Down Town», ο Αντώνης Ρέμος.

Σε μια έμμεση αναφορά για το μέλλον του στο talent show, ο τραγουδιστής - νικητής της περασμένης σεζόν συνεχίζει: «όταν μας ενημερώσουν θα το δούμε, όταν έρθει εκείνη η στιγμή. Για όλα τα πράγματα, άλλωστε, ανοίγουν κύκλοι, κλείνουν κύκλοι».

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, προ ημερών η Μελίνα Ασλανίδου ανέφερε πως δεν έχει εικόνα για το τι θα γίνει με το «The Voice» ούτε έχει μιλήσει με κάποιον από το κανάλι, ενώ ο Μιχάλης Κουϊνέλης ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ότι δεν θα είναι στον νέο κύκλο του show. Μέχρι στιγμής, σιγή ιχθύος για το θέμα τηρεί η Δέσποινα Βανδή.