​Πρεμιέρα κάνει σήμερα στο Star στις 18:50 ο «Τροχός της Τύχης», με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και την Τζούλια Νόβα!

Αμέσως μετά την πρεμιέρα της σειράς «9 Μήνες», το τηλεπαιχνίδι επιστρέφει στις οθόνες σας για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν, με το σύνθημα «Όποιος γυρίζει κερδίζει!», χαρίζοντας χρήματα, δώρα και αυτοκίνητα στους τρεις παίχτες που γυρίζουν τον τροχό.

Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα, ο Πέτρος Πολυχρονίδης μίλησε για τη νέα σεζόν, λέγοντας πως τα πράγματα πλέον είναι πιο ολοκληρωμένα:

«Αυτή τη χρονιά είναι πιο ολοκληρωμένα τα πράγματα. Η σεζόν ξεκινάει από την αρχή, σαφέστατα το κλίμα είναι ακόμη καλύτερο και το έχω αντιληφθεί από τα πρώτα γυρίσματα. Πλέον οι άνθρωποι που έρχονται να παίξουν δεν σε κοιτούν με το βλέμμα “ήρθαμε στους καινούργιους”. Το προηγούμενο διάστημα βοήθησε να μας μάθουν. Μας μιλούν πια στον ενικό και αυτό μας ξεμπλοκάρει γιατί νιώθουμε και νιώθουν ότι τους γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν, κάτι που προκαλεί οικειότητα. Μεγαλύτερη οικειότητα έχω και με τους συνεργάτες μου. Εκτός της Τζούλιας Νόβα, με την οποία κάναμε παρέα το καλοκαίρι, το επιτελείο είναι το ίδιο, και αυτό βοηθάει στο να κινούμαστε και να συνεννοούμαστε όλοι με μεγαλύτερη ευκολία».

150915190413_3592.JPG
Μάλιστα ο Πέτρος Πολυχρονίδης διαβεβαίωσε πως παρά τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, εκπτώσεις στα δώρα του «Τροχού» δεν θα υπάρξουν:

«Στην εποχή του λιτού βίου, το γεγονός ότι κρατάμε τα δώρα στο περσινό επίπεδο, είναι πολύ θετικό. Το αυτοκίνητο περιμένει οδηγό και το ποσό που μπορεί να διεκδικήσει κάποιος είναι και πάλι 10.000 ευρώ. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

150915190414_4512.JPG
Πόσο έχει αλλάξει όμως η ζωή του μετά την δημοσιότητα;

«Θετικά και προς το καλό. Κάνω μια δουλειά που είναι ευχάριστη. Θυσιάζω 10 λεπτά από τον χρόνο μου για να μιλήσω στο δρόμο με τον κόσμο και να φωτογραφηθώ μαζί του, και το χαίρομαι. Δεν με σταματούν για να μου τα “χώσουν”. Δεν είμαι βουλευτής. Ίσως δουλεύω πιο σκληρά, αλλά με τον “Τροχό” κατάφερα να έχω πρόγραμμα και χρόνο για τα παιδιά μου. Μου λείπει το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά δεν τρέχω από γήπεδο σε γήπεδο κάθε Κυριακή που έχει αγώνες. Αναπολώ αυτές τις εποχές, από την άλλη όταν σκέφτομαι ότι τώρα είμαι στο σπίτι με τα πιτσιρίκια, ξεχνάω αμέσως αυτή την έλλειψη».

Όσο για τον ανταγωνισμό; Όπως λέει… δεν τον αγχώνει:

«Όλοι να είναι καλά, υγιείς και να έχουν δουλειές. Για όλους υπάρχει χώρος. Εμείς κάνουμε κάτι συγκεκριμένο. Είμαστε στη θέση για μια ωρίτσα να προσφέρουμε ένα προϊόν που θα κάνει τον κόσμο να χαμογελάσει σε δύσκολους καιρούς, να χαλαρώσει και να ξεχαστεί. Είμαστε κάτι σαν ένα χάπι αισιοδοξίας».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.