Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, η παρουσιάστρια εξομολογείται σε συνέντευξή της: «Δεν θα έκανα πότε lifestyle εκπομπή. Το τί είμαι εγώ, με αυτό που παράγω είναι διαφορετικό. Για παράδειγμα στο σπίτι μου ακούω κλασική μουσική. Αν έβαζα όμως τέτοια μουσική επένδυση στις εκπομπές όπου έχω δουλέψει, θα με έδιωχναν. Την δική μου εκπομπή την κάνω γιατί κάποια στιγμή κατάφερα να κάνω restart στη ζωή μου. Έπιασα πάτο και σιγά σιγά ανέβηκα. Έγινα άλλος άνθρωπος μετά τα 30 μου. Κι αν μέσα από την εκπομπή μου καταφέρω να αλλάξουν οι άνθρωποι τις σκέψεις ή τις αποφάσεις τους, τότε η εκπομπή θα έχει πετύχει το στόχο της».

Πώς όμως αποφάσισε να βγει μπροστά στις κάμερες; «Το μπροστά στις κάμερες με κυνηγούσε πάντα. Το 1995 μου πρότειναν να αναλάβω μια κοινωνική εκπομπή ως παρουσιάστρια και αρνήθηκα. Μου άρεσε το παρασκήνιο, το χτίσιμο και ήθελα το ρόλο του δημιουργού. Φοβόμουν ακόμα μήπως δω τη ζωή μου πρωτοσέλιδο. Η ίδια πρόταση, έγινε 20 χρόνια μετά. Κι αυτή τη φορά με ιντρίγκαρε, γιατί θέλω να δείξω αυτά που πιστεύω στη ζωή μου» απαντά.

Όσο για το ποιος θα την καθοδηγεί από το κοντρόλ; «Επέλεξα την επί χρόνια συνεργάτιδά μου, Ελισάβετ Νικολαΐδου, που μου την έχει πει πολλές φορές στο παρελθόν και δεν με φοβάται» σημειώνει και σε ερώτηση για αν έχει το άγχος της αποτυχίας απαντά: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Αυτό που θα κάνω θα το διασκεδάσω. Θα βγω ως Ζήνα, όχι ως παρουσιάστρια. Το κάνω γιατί θέλω να μοιραστώ κομμάτια της δικής μου ζωής αλλά και των καλεσμένων μου, με άλλους ανθρώπους. Άνθρωποι γνώριμοι και μη, θα μοιράζονται τις προσωπικές τους εμπειρίες και τη δική τους αλήθεια. Δεν φοβάμαι να κριθώ»…

140915173353_3713.jpg

Για τις παλιότερες συνεργασίες τις σχολιάζει

Για Ελένη Μενεγάκη: «Η Ελένη δεν έφτασε τυχαία εδώ που είναι σήμερα. Δούλευε αμέτρητες ώρες, ήταν σφουγγάρι και δενόταν με την ομάδα της. Ήξερε να σε κερδίζει και να σε κάνει να δίνεις το 100% του εαυτού σου. Αυτό που κρατάω είναι ότι η Ελένη μου δείχνει έναν δρόμο με φως όταν το χρειάζομαι».
Για Άννα Δρούζα: «Η Άννα είναι το πιο ευαίσθητο πλάσμα που υπάρχει στην τηλεόραση αλλά δεν μπορεί να εκφράσει συναίσθημα. Συναντηθήκαμε δύο δυναμικές γυναίκες κάτω από την ίδια ομπρέλα, συγκρουστήκαμε πολλές φορές για τα θέματα αλλά πάντα περνούσε το δικό μου».
Για Φαίη Σκορδά: «Είδα τη Φαίη Σκορδά στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV. Μου έκανε κλικ γιατί αλώνιζε σε ένα πλατό, μπουρδολογούσε και κάλυπτε χρόνο.»
Για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Η νέα χρονιά θα είναι καθοριστική για το μέλλον της στην τηλεόραση».

Τα δύσκολα παιδικά της χρόνια

«Ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός. Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μου δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα και να μην έχω κανονική ανάπτυξη. Έτσι η μητέρα μου με πήγε σε έναν ψυχίατρο σε ηλικία 13 ετών, ο ο��οίος μας αποκάλυψε ότι η ανάπτυξή μου, ήταν παιδιού 7 ετών! Την ενημέρωσε μάλιστα ότι όχι μόνο μπορεί να μην αναπτυσσόμουν σωστά αλλά ότι μπορεί να κατέληγα σε τρελάδικο! Αντιλαμβανόμενη τη σοβαρότητα της κατάστασής μου, η μητέρα μου με έστειλε στο Βόλο. Σε ηλικία 14 ετών έμενα μόνη μου σε ένα άδειο σχεδόν σπίτι και πήγαινα σχολείο. Εκεί πραγματικά άδειασα. Έκλαιγα στις 3 το πρωί, έμαθα να μαγειρεύω, γενικά δεν ήταν εύκολο. Στο σχολείο δεν γνώριζε κανείς την αλήθεια μου πέρα από δύο φίλες μου».

140915173354_4727.jpg

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αλήθειες με τη Ζήνα» θα λέγεται η νέα εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star!

Η Ζήνα Κουτσελίνη λίγο πριν την πρεμιέρα της στο Star λέει:«Δεν θα χαϊδέψω τα αυτιά κανενός»

To συγκινητικό μήνυμα της Ζήνας Κουτσελίνη για το θάνατο του αδελφού της!

Ζήνα Κουτσελίνη: ευχαριστεί και… προειδοποιεί ενόψει της εκπομπής στο Star!