Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα καθημερινή σειρά του Star Channel «9 μήνες» που φέρει την υπογραφή της Άννας Αδριανού ξεκίνησε! Από Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και κάθε απόγευμα στις 17:50 μια καθηλωτική υπόθεση με… μυστήριο, έρωτες, πάθη, λάθη, αγωνία και συγκίνηση θα ξετυλίγεται στην μικρή οθόνη από ένα εκπληκτικό καστ ηθοποιών, με ένα μόνο στόχο: να μπουν στις καρδιές μας.

Μέχρι να δούμε τις απίστευτες ιστορίες τριών γυναικών με καλά κρυμμένα μυστικά να ξετυλίγονται στην tv, το star.gr σας δίνει μια πολύ μικρή γεύση από τον ρόλο, που θα υποδύεται η ταλαντούχα Ηρώ Λούπη, η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό, από τον ρόλο της «Δώρας» στην «Βέρα στο Δεξί».
katia-9mines.jpg
«Η Κάτια ξέρει καλά πώς να αγωνίζεται για την σχέση της και να κρατά δικό της, τον άντρα που αγαπά… Όλα στην ζωή της ανατρέπονται, όταν ανάμεσα σε εκείνη και στον καλό της, μπαίνει μια... άλλη γυναίκα, που κουβαλά καλά κρυμμένα μυστικά. Θα καταφέρει άραγε η Κάτια να κρατήσει τον σύντροφο της; Μέχρι που θα φτάσει για τον άντρα που αγαπά;»

Δείτε περισσότερα για την ιστορία της Κάτιας στο τρέιλερ!

Πρωταγωνιστές: Αλέξανδρος Σταύρου, Νίκος Γαλανός, Υρώ Λούπη, Άννα Αδριανού, Ευγενία Σαμαρά, Μαριάννα Καυκαρίδου, Μαρία Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Λάγκος, Πάνος Μακρής, Αντωνία Χαραλάμπους, Κύνθια Παυλίδου, Κρίστοφερ Γκρέκο, Δημήτρης Παπαδάκης, Νιόβη Σπυριδάκη, Γιώργος Ζώης, Ιωάννα Σιαφκάλη κ.α.

Σενάριο: Άννα Αδριανού

Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος, Γιάννης Σπιρώνης

Δείτε επίσης:

«9 Μήνες»: H Δάφνη ψάχνει την φυσική της μητέρα, αλλά θα βρει μυστικά και έναν άντρα φωτιά

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Backstage ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ απ'τη νέα σειρά του Star «9 μήνες»-Τι λένε οι πρωταγωνιστές

«9 Μήνες»: η υπόθεση και το εκπληκτικό καστ της νέας σειράς του Star!

«9 Μήνες»:Ο Αλέξανδρος Σταύρου έρχεται στο STAR μ'ένα ρόλο που θα μας καθηλώσει-Πάρτε μια γεύση

ΑΚΟΥΣΤΕ: η Μελίνα Ασλανίδου ερμηνεύει το τραγούδι της νέας σειράς του Star!

«9 Μήνες»: Ο Νίκος Γαλανός έρχεται στο Star με ένα μεγάλο μυστικό που θα συγκλονίσει

«9 Μήνες»: Η ιστορία της Μαρίνας θα αγ��ίξει εκατομμύρια γυναίκες–Πάρτε μια γεύση