​Το πρώτο του γύρισμα για το νέο παιχνίδι μαγειρικής του Star «Blind Taste» έκανε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος!

Ο διακεκριμένος σεφ θα παρουσιάσει το παιχνίδι που, για πρώτη φορά, συνδυάζει τη μαγειρική με τη στρατηγική και θα κάνει σύντομα πρεμιέρα.

Για να πάρεις μέρος στο «Blind Taste» τηλεφώνησε στο 211 18 15 915 ή μπες στην ιστοσελίδα www.blindtastestar.gr!

blind taste.jpg

Πώς παίζεται το παιχνίδι

Κάθε εβδομάδα, τέσσερις διαγωνιζόμενοι θα συναγωνίζονται καθημερινά στη δημιουργία μιας κοινής συνταγής που θα τους αναθέτει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν το φαγητό και να διορθώνουν τη γεύση του ενώ το μαγειρεύουν.

Όταν οι παίκτες ολοκληρώσουν τη διαδικασία παρασκευής της συνταγής, θα μεταφέρονται σε ένα δωμάτιο γευσιγνωσίας, όπου με δεμένα τα μάτια, θα δοκιμάσουν τα πιάτα των αντιπάλων τους και θα τα βαθμολογήσουν. Γιατί μπορεί όλοι να εκτελούν την ίδια συνταγή αλλά η γεύση και η επιτυχία διαφέρει από πιάτο σε πιάτο! Πολλές φορές μάλιστα οι παίκτες κατά τη διαδικασία της τυφλής δοκιμής, μπορεί να κληθούν να δοκιμάσουν και το δικό τους πιάτο, χωρίς, φυσικά, να το γνωρίζουν!

Resizer.jpg
Με την ολοκλήρωση της βαθμολογίας, οι παίκτες αποχωρίζονται το μαντήλι με το οποίο είχαν δεμένα τα μάτια τους και έρχονται αντιμέτωποι με την… ωμή ��λήθεια! Στη συνέχεια, ο σεφ θα δοκιμάσει και θα βαθμολογήσει την προσπάθεια των διαγωνιζόμενων.

Ο παίκτης που θα έχει συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο τέλος κάθε εβδομάδας, θα είναι ο νικητής του χρηματικού βραβείου των 1.000 ευρώ!

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο!