Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου γυρίστηκε το τρέιλερ του «Τροχού της Τύχης» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2015 – 2016 με πρωταγωνιστές τον παρουσιαστή Πέτρο Πολυχρονίδη, τη Τζούλια Νόβα και βέβαια το τεράστιο πορτοκαλί τρακτέρ, σήμα κατατεθέν πλέον της εκπομπής, γεμάτο δώρα, μετρητά και το σούπερ μεγάλο δώρο, ένα αυτοκίνητο Peugeot!

ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ - Γύρισμα trailer (2).JPG

Αυτή τη φορά τα γυρίσματα έγιναν στην πλατεία Αεροπορίας στην Ηλιούπολη. Ο Πέτρος ήταν εξοικειωμένος πια με τον χειρισμό του τρακτέρ από το πρώτο trailer. Αυτό βοήθησε ιδιαίτερα ώστε να κυλήσει το γύρισμα πιο γρήγορα και άνετα για παρουσιαστές και συνεργείο.

ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ - Γύρισμα trailer (13).JPG
Η υψηλή θερμοκρασία και η υγρασία δε διευκόλυναν τις συνθήκες του γυρίσματος, οι κάτοικοι της περιοχής όμως φρόντισαν για το ακριβώς αντίθετο. Με τη φιλική τους προσέγγιση και τη συνεργασία τους, «ανέβασαν» ακόμα περισσότερο τη διάθεση του Πέτρου Πολυχρονίδη, που οδηγώντας το τρακτέρ με συνοδηγό την Τζούλια Νόβα, καλούσε τον κόσμο να λάβει μέρος στο παιχνίδι και να τον ακολουθήσουν στο studio, για να μοιράσει τα δώρα στους υποψήφιους παίκτες.

ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ - Γύρισμα trailer (8).JPG

ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ - Γύρισμα trailer (11).JPG
Γιατί και αυτή τη σεζόν στο Star «Όποιος γυρίζει, κερδίζει!» ακόμα και ένα αυτοκίνητο!

ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ - Γύρισμα trailer (12).JPG

ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ - Γύρισμα trailer (9).JPG

ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ - Γύρισμα trailer (7).JPG

ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ - ��ύρισμα trailer (1).JPG

ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ - Γύρισμα trailer (3).JPG

ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ - Γύρισμα trailer (5).JPG

ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ - Γύρισμα trailer (6).JPG