​Την πολυβραβευμένη κωμωδία «Hangover», με τους Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Χελμς, Ζακ Γαλυφιανάκι, Τζάστιν Μπάρθα και Χέδερ Γκράχαμ, μεταδίδει απόψε, στις 22:10, το Star!

Δυο μέρες πριν παντρευτεί, ο Νταγκ πηγαίνει στο Λας Βέγκας, μαζί με τρεις θεότρελους φίλους του, για ένα ξέφρενο εργένικο πάρτι, που δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Συμβαίνει όμως το ακριβώς αντίθετο! Την επόμενη μέρα, οι τρεις φίλοι ξυπνούν και κανείς τους... δεν θυμάται τίποτα! Τα στοιχεία, που έχουν στη διάθεση τους σχετικά με το τι έγινε το προηγούμενο βράδυ, είναι μάλλον ασύνδετα: μια τίγρης στο μπάνιο τους, ένα μωρό 6 μηνών στη ντουλάπα τους, ένα δόντι σπασμένο. Και το σημαντικότερο; Ο γαμπρός είναι άφαντος!

Πρώτο μέλημα τους να βρουν τον γαμπρό, ο οποίος σε 48 ώρες πρέπει να είναι πλυμένος, ξυρισμένος, ντυμένος και να περιμένει τη νύφη στην εκκλησία! Ξεπερνώντας το πρώτο σοκ, αρχίζουν μια τρελή κούρσα για να βρουν έγκαιρα τον Νταγκ. Αυτό που έζησαν οι τέσσερις φίλοι στο πάρτι τους, δεν συγκρίνεται με αυτό που πρόκειται να ζήσουν, καθώς θα προσπαθούν να συνδέσουν τα κομμάτια της προηγούμενης βραδιάς και να έρθουν αντιμέτωποι με όλες τις λάθος αποφάσεις που πήραν...

Η ταινία, σε σκηνοθεσία Τοντ Φίλιπς, κέρδισε Χ��υσή Σφαίρα στην κατηγορία «Καλύτερη Ταινία Μιούζικαλ/Κωμωδία», Bafta Film Award στην κατηγορία «Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου» και MTV Movie Award.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του «Hangover»!