​Μία φωτογραφία με διφορούμενη λεζάντα «ανέβασε» στα social media η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, την ώρα που δημοσιεύματα την θέλουν να παίρνει τον Πάνο Βλάχο και να αποχωρούν από το «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα»!

«Στα ιδια μέεεεεερη θα ξαναβρεθούουου��υουμε....#mourmoura #shooting #backstage #set #againandagain», έγραψε η ηθοποιός στο Instagram και δημοσίευσε φωτογραφία από το τηλεοπτικό της διαμέρισμα.

ιοανναμοιυρμουρα.jpg

Αν και πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να ρωτήσουν αν ισχύουν τα περί αποχώρησης, η Ιωάννα, μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχει απαντήσει το παραμικρό, ενώ υπήρξαν κάποιοι που έγραψαν ότι θα δούμε το ζευγάρι στα πρώτα επεισόδιο της νέας σεζόν και μετά θα φύγουν.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News» αναφέρει ότι η Ιωάννα και ο Πάνος, που είναι ζευγάρι και στη ζωή, θα μετακομίσουν σύντομα στη Νέα Υόρκη, καθώς εκείνη σχεδιάζει να εμπλουτίσει τις σπουδές της στην υποκριτική και εκείνος αποφάσισε να μην την αφήσει μόνη, δοκιμάζοντας, παράλληλα, την τύχη του στο «Μεγάλο Μήλο».