​Με το χαμόγελό τους να μαρτυρά την απόλυτη ευτυχία την οποία ζουν απαθανατίστηκαν η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος την ημέρα της βάπτισης της κόρης τους, όπως βλέπουμε σε νέες φωτογραφίες!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το ζευγάρι βάπτισε την πέντε μηνών κορούλα του υπό άκρα μυστικότητα, στις 27 Αυγούστου, στην ιερά μονή Παναχράντου της Άνδρου, δίνοντάς της το όνομα Μαρίνα, με νονούς τα τρία παιδιά της Ελένης από το γάμο με το ��ιάννη Λάτσιο, Λάουρα, Βαλέρια και Άγγελο.

304_f0577dc9-29ef-46ed-be08-5349ecde45de.jpg295_91c44e49-3194-4ee2-b0d2-ba8cdbc7e054.jpg

Στις νέες φωτογραφίες, που δημοσιεύει το περιοδικό «You», βλέπουμε την Ελένη και τον Ματέο να λάμπουν από ευτυχία, ενώ διευκρινίζεται πως το «παρών» στο μυστήριο και το γεύμα στο προαύλιο του μοναστηριού έδωσαν μόνο οι γονείς και τα αδέλφια του ζευγαριού, καθώς και ο hair stylist της παρουσιάστριας, Βασίλης Μπουλούμπασης, ο οποίος επιμελήθηκε και το χτένισμά της.

561_1c8e10cd-d684-41ab-a9cb-f06474b37d8c.jpg

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το χαρμόσυνο γεγονός έγινε ανήμερα του αγίου Φανουρίου, μέρα που η Ελένη είχε κάνει τάμα στη Μεγαλόχαρη την περίοδο της εγκυμοσύνης της, ενώ, σύμφωνα με το περιοδικό «Ok!», στο ίδιο μοναστήρι η παρουσιάστρια είχε γίνει νονά της ανιψιάς του συντρόφου της, Μελίνας, πριν από τρία χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τη βάφτιση της κόρης της Ελένης Μενεγάκη με νονούς τα αδερφάκια της!

- ΔΕΙΤΕ τι έκανε ο Γιάννης Λάτσιος όσο η Μενεγάκη βάπτιζε τη μπέμπα της!

- ΔΕΙΤΕ ποια φώτο ανέβασε για την νεοφώτιστη κόρη της Μαρίνα, η Ελένη Μενεγάκη!

- Συνεργάτης της Μενεγάκη έγινε… «λάστιχο» για τη βάπτιση της μπέμπας!