​Συγκλονισμένος από τα όσα είδε να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια του είναι ο δημοσιογράφος του καναλιού ITV News, Tom Bradby.

O ίδιος που ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει ρεπορτάζ για τον τουρισμό στην χώρα μας, είδε έγινε αυτόπτης μάρτυρας της βουτιάς θανάτου 70χρονου, που όπως σας ενημερώσαμε έπεσε με το όχημά του στο λιμάνι της Ραφήνας.

tom 1 (623x234).jpg

«Μόλις είδα έναν ηλικωμένο να αυτοκτονεί στην Ελλάδα, ρίχνοντας το αυτοκίνητό του στο λιμάνι της Ραφήνας. Βούτηξα, προσπάθησα να βοηθήσω, αλλά δεν μπόρεσα να τον βγάλω. Ήταν σοκαριστικό» έγραψε ο δημοσιογράφος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

τομι 2 (623x228).jpg

Παράλληλα ο ίδιος αναφέρει πως το πιο συγκλονιστικό από όλα είναι πως αυτός ο άνθρωπος πέθανε αβοήθητος: «Εννιά ή 10 λιμενικοί και αστυνομικοί στον προβλήτα και μόνο ένας πήγε να βοηθήσει στην προσπάθεια να τον βγάλουν από το αυτοκίνητο που βυθιζόταν. Χριστέ μου.. Τρέμω από σοκ και θυμό. Τόση συζήτηση για τον ελληνικό τουρισμό που είναι μια επιχείρηση».

tomi 3 (624x255).jpg

τομι 4 (627x231).jpg

Να σας θυμίσουμε πως ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε από στελέχη της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών, χωρίς τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Σισμανόγλειο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.