Δέκα μήνες μετά από την αποχώρησή της από τον Alpha και την εκπομπή «Σπίτι μου-Σπιτάκι μου», η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε ανοιχτά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

«Επειδή με την Κωνσταντίνα τα πράγματα έχουν ξεφύγει θα θεωρούσα έντιμο να έβγαινε κάποια στιγμή και να έπαιρνε πάνω της και κάποιες ευθύνες . Δεν θα μιλήσω παραπάνω γιατί όλα για μένα έχουν πάρει ένα δρόμο και επιφυλάσσομαι σε αυτή τη φάση. Πάντως μετά από μένα από την εκπομπή έφυγαν και άλλοι και αυτό είναι η αλήθεια» δήλωσε η ίδια, ενώ ανέφερε πως η Κωνσταντίνα θα είχε δικαίωμα να επιλέγει ποιοι θα μείνουν στην εκπομπή της αν ήταν μία φτασμένη παρουσιάστρια και όχι κάποια που ξεκινάει τώρα την καριέρα της!

«Δικαίωμά της θα ήταν βέβαια, αν ήταν η Ελένη Μενεγάκη, ο Γιώργος Λιάγκας, η Ναταλία Γερμανού. Όταν είσαι στην αρχή της καριέρας σου θα πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στους ανθρώπους σου. Σε αυτούς που το κανάλι έβαλε δίπλα σου για να σε βοηθήσει. Η περσινή σεζόν της Κωνσταντίνας ήταν κάκιστη σε επίπεδο τηλεθέασης σε ένα κανάλι πρώτο σε τηλεθέαση που για χρόνια έχει επενδύσει στη ζώνη του σαββατοκύριακου. Νικήτρια της ζώνης ήταν η Κατερίνα Καραβάτου στο Epsilon και αδικημένη η Μαρία Μπεκατώρου γιατί δεν έπαιξε επί ίσοις όροις, αφού ξεκίνησε στο τέλος της σεζόν. Η Κωνσταντίνα έχασε, γιατί στην πορεία έχασε ακόμη και το δίκιο που ενδεχομένως μπορεί να είχε» ξεκαθάρισε.

Παράλληλα, η ίδια ανέφερε πως θα ήταν ωραίο η Κωνσταντίνα να μάθει να πατάει στα πόδια της: «Θα χαιρόμουν πάντως αν μια μέρα πατούσε κανονικά στα πόδια της – όχι με την πατερίτσα άλλων» τόνισε, ενώ δεν άφησε ασχολίαστη και την δήλωση της παρουσιάστριας του «Σπίτι μου-Σπιτάκι μου» που είπε πως της λείπει πολύ.

«Μάλιστα… Δεν είδα καμία αναπάντητη κλήση στο κινητό μου. Εγώ ξέρω ότι όταν λείπεις από κάποιον φιλικά του ζητάς να τον δεις. Εκτός και αν νιώθεις μεγαλύτερη φίρμα από τον άλλον και περιμένεις δικό του τηλεφώνημα» ανέφερε και συμπλήρωσε: «μην βγαίνουμε δημόσια και κάνουμε δηλώσεις του στιλ "αγαπάω τη Ζήνα και μου λείπει", "δεν έφαγα τη Ζήνα"Σαφώς και δεν μπορεί να με φάει, αλλά μπορεί να με μειώσει με τρόπους άλλους και ο νοών νοείτω».