Ξέσπασε ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ Γιάννης Καλλιάνος για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε, αφού ανακοίνωσε, όπως σας γράψαμε από το star.gr ότι θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη «Ένωση Κεντρώων».

Μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook έδωσε μία αιχμηρή απάντηση στους επικριτές του.

«Σε κάποιους δημιουργήθηκε η απορία πως γίνεται και ως πρώην εργαζόμενος της ΕΡΤ προσχώρησα στην Ένωση Κεντρώων, μιας και που το συγκεκριμένο κόμμα εκφράζει τη μη στήριξη των παθογενειών του παρελθόντος στο δημόσιο. Η απάντηση μου είναι απλή και σαφής,
Στην ΕΡΤ μπήκα με διαδικασία σκληρού ΑΣΕΠ (μόρια βάση πτυχίων), με συμβάσεις ορισμένου χρόνου με διακοπές ενδιάμεσα και με λιγοστά χρήματα. Εργάστηκα ατελείωτα όλα αυτά τα χρόνια για να σας παρέχω ένα αξιοπρεπές δελτίο καιρού και είμαι υπερήφανος για αυτό. Δεν με απασχολεί ποιος ήταν κηφηνας και ποιος όχι. Και ούτε η Ένωση Κεντρώων υποστηρίζει πως όλοι οι εργαζόμενοι του δημοσίου είναι αργόσχολοι. Προς Θεού! Εγώ κοιτούσα να εργάζομαι σκληρά και εδώ είναι όλοι οι πρώη�� διευθυντές μου η συνάδελφοι μου ώστε να γνωστοποιήσουν το αντίθετο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

kallianos.jpg