Όσοι δεν έχετε διάθεση να βγείτε έξω ξαπλώστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και μόλις το ρολόι δείξει 22:10 βάλτε Star για να δείτε την δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής «Πίστεψέ με» με τους Κλάιβ Όουεν, Κάθριν Κίνερ, Λιάνα Λιμπεράτο, Βαϊόλα Ντέιβις σε πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Υπόθεση ταινίας

Η δεκατετράχρονη Άνι γνωρίζει έναν νέο φίλο μέσα από το Internet και αποφασίζει να τον συναντήσει, χωρίς να έχει διασταυρώσει την ταυτότητά του. Όταν όμως ανακαλύπτει πως ο φίλος της είναι ένας 40χρονος άντρας, που σκοπεύει να τη βιάσει, είναι πλέον πολύ αργά για να ζητήσει βοήθεια. Ο πατέρας της στοιχειώνεται από την επίθεση στην κόρη του και αποφασίζει να αναζητήσει τον ένοχο, ενώ η μητέρα της μένει πίσω στο σπίτι, προσπαθώντας να μαζέψει τα κομμάτια της πληγωμένης κόρης της. Την ίδια ώρα, η ιστορία γίνεται γνωστή στο σχολείο της Άνι, προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις. Η οικογένεια βρίσκεται αντιμέτωπη με μια περιπέτεια, που περνάει μέσα από αστυνομικά τμήματα, δικαστικές αίθουσες και διαρκείς συγκρούσεις, ελπίζοντας στην τελική δικαίωση.

Σκηνοθέτης της ταινίας δεν είναι άλλος από τον Ντέιβιντ Σουίμερ, γνωστός από τον ρόλο του «Ρος» στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Τα φιλαράκια».

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας