Ένα απίστευτο ατύχημα είχε μέσα στο ίδιο του το σπίτι ο Τζίμι Φάλον.

Ο παρουσιαστής του «The Tonight Show», εμφανίστηκε στην εκπομπή του μετά από δυο εβδομάδες απουσίας, έχοντας το δάχτυλο τυλιγμένο με γάζες και εξήγησε πως το ατύχημα του ήταν πολύ πιο σοβαρό απ΄ότι είχε φανεί στην αρχή:

spl1052095_001.jpg
«Ήμουν στην κουζίνα και σκόνταψα πέφτοντας πάνω σε ένα πλεκτό χαλάκι που η σύζυγος μου λατρεύει αλλά εγώ ανυπομονώ να κάψω! Όταν έπεφτα, το δάχτυλο μου πιάστηκε στο ντουλάπι, κόλλησε εκεί και μου τράβηξε έξω όλο τ�� δάχτυλο!»

Αν και αρχικά νόμιζε πως απλά το έσπασε, τελικά οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως είχε υποστεί απόσπαση δακτύλου και έπρεπε επειγόντως να μπει στο χειρουργείο και να υποβληθεί σε πολύ λεπτή επέμβαση, προκειμένου να καταφέρει να σώσει το δάχτυλο του!

spl985918_001.jpg
Μάλιστα ο Τζίμι Φάλον μιλώντας για την περιπέτεια του, εξήγησε πως συνήθως όσοι παθαίνουν κάτι τέτοιο δεν στέκονται τόσο τυχεροί με αποτέλεσμα να τους κόβουν το δάχτυλο. Εκείνος πάντως την γλύτωσε φτηνά, αφού μπήκε έγκαιρα στο χειρουργείο, το οποίο διήρκεσε συνολικά έξι ώρες, καθώς οι γιατροί πήραν φλέβα από το πόδι του και την μεταμόσχευσαν στο δάχτυλο του:

spl1058769_001.jpg
«Είναι μια τρελή ιστορία. Για τις επόμενες οχτώ εβδομάδες δεν θα νιώθω το δάχτυλο μου. Έμεινα δέκα ημέρες στην εντατική!»