Τα δύο πράγματα που… ξέχασε η Γερμανία θύμισε η Μάρα Ζαχαρέα στον πρόεδρο της ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ, ο οποίος επιτέθηκε στην Ελλάδα κατά την ομιλία του στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα.

«Εκπροσωπείτε μια κυβέρνηση που την προηγούμενη εβδομάδα ο υπουργός Άμυνας απείλησε να στείλει στην Ευρώπη ορδές προσφύγων και ο υπουργός Οικονομικών που παραιτήθηκε χαρακτήρισε τους άλλους υπουργούς τρομοκράτες… Περίμενα να έρθει ο πρωθυπουργός της Ελλάδας και να ζητήσει συγγνώμη γι’ αυτές τις δηλώσεις, αλλά, αντιθέτως, δεν το έπραξε», είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. ��έμπερ, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Μετά την προβολή του ρεπορτάζ με τα όσα έγιναν σήμερα στο Ευρωκοινοβούλιο, η Μάρα Ζαχαρέα έβαλε τον επικεφαλής του ΕΛΚ στη θέση του: «για να έχουμε μια ει��όνα και να ξέρουμε τι μας γίνεται, ο Μάνφρεντ Βέμπερ είναι Γερμανός, είναι ο πρόεδρος των δεξιών κομμάτων της Ευρώπης, είναι φίλος της Τουρκίας και ζήτησε από τον κ. Τσίπρα να πει συγγνώμη, αλλά ξέχασε να πει ότι η Γερμανία δεν έχει ζητήσει συγγνώμη και έχει ξεχάσει το θέμα των αποζημιώσεων και, επίσης, ξέχασε να μας πει πως όλες οι ευρωπαϊκές χώρες διέγραψαν το 60% του χρέους της Γερμανίας κάποτε! Για να ξέρουμε, λοιπόν, που βρισκόμαστε…».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις Βέμπερ και το «χώσιμο» της Μάρας Ζαχαρέα!