Τα εύσημά του στην Μάρα Ζαχαρέα έδωσε ο Γιώργος Παπαδάκης μέσω της εκπομπής του για το «χώσιμο» της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star στην ηγέτιδα της Λιθουανίας η οποία εκφράστηκε με πολύ σκληρά λόγια για την ελληνική κυβέρνηση προσερχόμενη στην Σύνοδο Κορυφής των ευρωπαίων ηγετών.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, μετά την προβολή του ρεπορτάζ με τις δηλώσεις των Ευρωπαίων ηγετών, η Μάρα Ζαχαρέα είπε on air: «είναι άθλια η στάση της συγκεκριμένης κυρίας, γιατί η Ελλάδα έδωσε “μάχη” για να μπει η Λιθουανία στην Ευρώπη και να μπορεί αυτή η κυρία τώρα να μας βρίζει. Ντροπή της!».

Αναφερόμενος στην απάντηση της δημοσιογράφου σχολίασε ο Γιώργος Παπαδάκης στον «αέρα»: «Καλά εκείνη η Λιθουανή ήταν χυδαία! Και χάρηκα πάρα πολύ την Μάρα Ζαχαρέα στο Star που την έβλεπα. Τ��ς τα ‘ριξε! Μπράβο ρε Μάρα! Ξέρεις τι μάχη έδωσε η Ελλάδα για να μπει η Λιθουανία στην Ευρωζώνη;»

Μάλιστα, ο παρουσιαστής επανήλθε αργότερα στο θέμα λέγοντας: «Ποσώς με ενδιαφέρει τι θα πει η Λιθουανή! Αυτή που έκανε την απαράδεκτη δήλωση! Και με την ευκαιρία θέλω να πω ότι μου έκανε εντύπωση η τοποθέτηση της συναδέλφου Μάρας Ζαχαρέα στο δελτίο ειδήσεων του Star, η οποία είπε ότι ήταν απαράδεκτη! Γιατί η χώρα που έβαλε πλάτη για να μπει στην Ευρωζώνη η Λιθουανία ήταν η Ελλάδα»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ