​Το ότι πιθανότατα να έριχνε «άκυρο» στην εκπομπή «Όλα Παίζουν» αν ήξερε από την αρχή ότι θα ήταν σχολιαστική, παραδέχεται η Μπέττυ Μαγγίρα, ενώ μιλά και για τις κόντρες με τους υπόλοιπους παρουσιαστές.

«Για να πω την αλήθεια, φανταζόμουν αυτή την εκπομπή λίγο διαφορετικά όταν πήγα. Δεν νομίζω ότι είναι το στυλ μου μια σχολιαστική εκπομπή, όχι γιατί δεν μπορώ να ανταποκριθώ, αλλά επειδή δεν είμαι τόσο η Μπέττυ», αναφέρει, στο περιοδικό «Εγώ Weekly» και συνεχίζει: «πιθανότατα να μην πήγαινα εξαρχής αν γνώριζα ότι θα κατέληγε εκεί. Ωστόσο, δεν μετανιώνω για τίποτα. Δοκίμασα. Το είδα και αυτό. Ούτε με έβαλε κανείς στη διαδικασία να γίνω κάτι άλλο, για να πουλήσει αυτό το πράγμα. Από αυτή την εκπομπή είδα και έμαθα πάρα πολλά».

Παράλληλα, η Μπέττυ παραδέχεται πως η σχέση μεταξύ των τεσσάρων συντελεστών δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, καθώς δεν γνώριζαν ο ένας τον άλλον: «ήταν δύσκολα, αλλά, χωρίς να θέλω να αποποιηθώ των ευθυνών μου, δεν πιστεύω ότι το φταίξιμο ήταν δικό μας. Ύπήρχαν παράγοντες γύρω μας που αντί να εξομαλύνουν την κατάσταση, έριχναν λάδι στη φωτιά. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο… Επειδή δεν υπήρχε πολύ συγκεκριμένο concept, όπου θα ήταν μοιρασμένοι οι ρόλοι και φτιάχτηκε ή εκπομπή εξαρχής, προσπαθούμε να βρούμε τις δικές μας ισορροπίες μέσα σε ένα περιβάλλον όπου δεν υπήρχε ισορροπία».

Όσο για το μέλλον του «Όλα Παίζουν», αλλά και το δικό της στον Alpha;
«Ολοκληρώνοντας την εκπομπή, δεν είχαμε πει τίποτα συγκεκριμένο για τον επόμενο χρ��νο, πέρα από το ότι κάποια στιγμή θα κάνουμε μια συζήτηση. Ήθελαν οι υπεύθυνοι του σταθμού να δουν τι budget έχουν και πώς θα το συνεχίσουμε. Όπως καταλαβαίνεις, τώρα δεν λέμε τίποτα. Έχουν παγώσει τα πάντα», απαντά.