​Στις 08:00 το πρωί συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται το νέο διπλό επεισόδιο της καθημερινής σειράς «Kuzey Guney».

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ:

Ο Κουζέι έχει πάρει την απόφασή του να κάνει πρόταση γάμου στη Τζεμρέ και της αγοράζει δαχτυλίδι. Αυτή τη φορά πρέπει να της αποδείξει ότι αυτή η απόφαση δεν έχει να κάνει με την οργή του απέναντι στον Γκιουνέι αλλά με το ότι θέλει να μοιραστεί τη ζωή του μαζί της μέχρι το τέλος.

Ο Γκιουνέι ολοκληρώνει το πρώτο σκέλος του σχεδίου του και κάνει προς το παρόν στους Σινανέρ τη ζημιά, που ήθελε. Πηγαίνει στην έπαυλη και περιμένει αθόρυβα την αντεπίθεσή τους.

Η Χαντάν αλλάζει διάθεση και συμπεριφορά όταν συνειδητοποιεί επιτέλους ότι τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσα στον Κουζέι και την Τζεμρέ.

Η Χαντάν μιλάει με την Γκιουλτέν για να δείξει τις καλές της προθέσεις αλλά της ξεφεύγει άθελά της κάτι, το οποίο δεν έπρεπε να πει. Η αγωνία της Τζεμρέ μεγαλώνει όταν μαθαίνει ότι ο Κουζέι της έχει αγοράσει δαχτυλίδι, όμως ο Κουζέι θα φροντίσει να παραπλανήσει τους πάντες.

Ο Μπαρίς χάνει εντελώς τον έλεγχο μετά από τις καταστροφές, που προκάλεσε στον ίδιο και στην οικογένειά του. Ρισκάροντας τα πάντα, πηγαίνει στο σπίτι του Γκιουνέι.

�� διαμάχη μεταξύ τους παίρνει σοβαρές διαστάσεις και κορυφώνεται με τον κρότο ενός πυροβολισμού. Ο Κουζέι βάζει μπρος το σχέδιο, που οργάνωνε κρυφά τόσες μέρες και η Τζεμρέ θα ζήσει μια αξέχαστη βραδιά. Της εξομολογείται τον μεγάλο του έρωτα και της ζητάει να τον παντρευτεί.