​Μία κρυφή κυβερνητική πράκτορας που θα αποκαλυφθεί και θα φέρει τα πάνω – κάτω, προκαλεί καταιγιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του «Person Of Interest», ��ης αστυνομικής σειράς που μεταδίδει τo Star από Τρίτη έως και Παρασκευή, στις 21:10!

Ο Ρις, σοκαρισμένος από τον θάνατο της Κάρτερ και τραυματισμένος στον ώμο, αποκόπτεται από την ομάδα και επιστρέφει στο Κολοράντο για να απομονωθεί και να θρηνήσει. O Φάσκο τον επισκέπτεται και προσπαθεί να τον πείσει να επιστρέψει.

Την ίδια ώρα, η «Μηχανή» δίνει τον αριθμό του Άρθουρ Κλέιπουλ, ενός παλιού συμφοιτητή του Φιντς, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο καρκίνου, με όγκο στον εγκέφαλο. Ο Φιντς τον επισκέπτεται και ο παλιός του φίλος του αποκαλύπτει ότι είχε εμπλοκή σε ένα απόρρητο σχέδιο τεχνητής νοημοσύνης με το όνομα «Samaritan». Η ανατροπή έρχεται όταν η φερόμενη ως σύζυγος του Άρθουρ αποκαλύπτεται ότι είναι κυβερνητική πράκτορας, με το κωδικό όνομα «Control». Συλλαμβάνει τους δύο πρώην συνεργάτες και προσπαθεί να τους αποσπάσει πληροφορίες για τη «Μηχανή» και το «Samaritan»…

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου!